Sikora Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Troche warsztatowo teraz, przygotowanie do kogutów, moja pierwsza forma, nawet nieźle wyszła. Kilka form jeszcze dorobie i niedługo powinny pojawić się koguty. Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Widać ciągłe postępy ,,Mój zestawik" właśnie odebrałem z poczty (trzeci od dołu licząc) i nie mogę się doczekać kiedy będzie okazja je zamoczyć Widać bardzo dużą staranność w wykonaniu więc mam nadzieję, że również rybki niebawem je docenią Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikora Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Nowe jigi i koguty na głowkach 15g : Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikora Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jig dla siebie, chciałem spróbować zrobić bardziej gesty tułow, efekt wyszedł zadawalający jak dla mnie: Uploaded with ImageShack.us 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikora Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Nowe koguty dla kolegi : Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam Edytowane 4 Maja 2013 przez Sikora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikora Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Koguty 15g: Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 artystyczne koguty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikora Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Nowe jigi : Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Z sarną już coraz lepiej.Zmniejsz szerokość tej "szyjki" zaraz za główką.Na sam koniec, przed ostatecznym zamotaniem końcówki, dodaj jakiś akcent np. ze spectry lub podobnego syntetyku (poniżej przykładowe materiały): http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/dubbingi-hareline-polar-dub-g6-a213-p1320-k7420.htmlhttp://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/dubbingi-hareline-ice-dub-g6-a213-p1320-k7340.htmlhttp://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/dubbingi-hends-gleamy-dubbing-g6-a213-p1320-k7566.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikora Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witam Nowe jigi, różne gramatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikora Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Wczorajsza obrotówka, przyjemnie się nad nią pracowało.Na pewno powstaną następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 No to mamy już dwie Sikory na jerkbaicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikora Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Dzisiejsze sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Michał obrotóweczki wizualnie fajne. Zapytam czy taką jak ta druga od góry po lewo z czerwonym chwostem na kotwicy była by wykonalna by skrzydełko miała wielkości nr. 2 w takim samym kształcie i kolorze ale wagę ok 10 gram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikora Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Pewnie, że wykonalna Dzisiaj postaram się ukręcić, zobaczysz czy o coś takiego Ci chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikora Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Paletka nr 2, ciężar 8-9 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Oo widzisz tylko srebrna paletka i jak byś mógł przed kotwicą od tej strony patrząc dać czerwony koralik to już bajka no i poproszę wtedy na priv dane do zakupienia takiego cusik kręcącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi