Lechu003 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Witam Razem z Kolega wybieramy sie na ryby do Szwecji. Wyjazd Planujemy 23-24 Maja okres pobytu to 2 Tygodnie Domek mamy juz zarezerwowoany z Tym ze jest to domek 4 osobowy a narazie nas jest Dwóch tak, wiec mam Pytanie czy Ktoś z Forumowiczów czy waszych znajomych nie miałby ochoty wybrać sie razem z nami ? Zapewniamy transport gdyż jedziemy własnym busem:) Bardzo nam zalezy na znalezieniu dwóch chętnych gdyż koszty wtedy znacznie spadaja i ogolna wyprawa wychodzi naprawdę tanio zważając na to ze to aż dwa Tygodnie wspanialej Przygody Prosiłbym o współprace i Kontakt w tej sprawie lub nawet udostępnienie tego postu dalej znajomym wszystkie informacje podam chetnie zainteresowanym Link z domkiem jak i miejscowosc do ktorej zmierzamy ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 czesc kolego, wypadało by się przywitać na początek. Cena, miejscowość itp. dużo napisałeś ale mało konkretów. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu003 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Witam Lokalizacja i Domek podane sa w linku : http://www.novasol.pl/p/S45457?S=2013 łódz jedna jest na miejscu a druga bierzemy ze soba tak wiec z tym problemu nie ma napewno nie będziemy sie cisnąć bo nikt tego nie lubi. My posiadamy Swoj silnik nie wiem czy na miejscu jest silnik,wiem tylko o lodzi dostepnej u gospodarza. Jedziemy wlasnym busem bez biura wszystko zalatwiamy sami Koszt na 4 osoby to ok 1300 pln za dwa tygodnie super lowienia Kolega Pali ja nie pale wyzywienie swoje ale posiadamy tez wedzarke na ryby i Kuchenka jest w domku jestesmy otwarci na nowe znajomosci zapraszam serdecznie do wspolpracy Leszek Zdancewicz jak cos kontakt rownierz na Faceboku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu003 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Prosze o Kontakt w razie Pytan podaje numer tel. GG. i Rownierz zapraszam na Skype jestem na Skype Nr tel: 505-633-230GG; 4216082Skype: lechu9003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu003 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Naprawde warto sie zdecydować na taki wyjazd drogo nie jest w porownaniu z biurem podroży a może to być super przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Witam!Ciekawa propozycja. Muszę rozważyć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu003 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 kontaky do mnie sa proszę dzwonic wsxystko opowiem i wyjasnie szczegoly:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu003 Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Jeszcze jedno wolne miejsce zapraszam do wspolpracy po obliczeniu na 4 osoby koszt calej wyprawy ( PROM, PALIWO do AUTA, Domek,Jedzenie, Pozwolenie,) to 1200 pln tak wiec mysle ze okazja super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi