kolo575 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) WItamWoblerki robie od kilku lat ,moim głównym zajęciem sa smużaki na klenie, zdjęcia sprzed paru lat za niedługo wsadze coś nowego mam na projekcie kilka smużaków ale to w przyszłości ... Jak poszukam wrzucę wiecej fotek . Edytowane 18 Marca 2013 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Bardzo ładne woblerki nie wiem czy przypadkiem nie kupiłem ich kiedyś na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 możliwe zazwyczaj na wiosne sprzedaje troche materiału z zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Po "cukierkach" widać, że sprawiają Ci radość. Jakiej są wielkości/wagi?No i witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) szczrze to różnie to sa wobki z przed kilku lat teraz troche lepiej mi to idzie raczej nie robie większych niż 3cm bo tylko na takie łowie, waga wyważam na granicy pływalności nie lubie lekkich wabików . Znalazłem jeszcze w archiwum mojego pierwszego gnieciucha króry mnie zaraził struganiem i pierwsza rybka na własnego wobka Edytowane 18 Marca 2013 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Witam @kolo. Ja też mam w pudełku parę twoich woblerów. Woblerki bardzo fajne, łowne i nawet sprzętem castingowym da się posłać woblera na zadowalająca odległość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 bardzo fajne masz te robalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Dzięki , w weekend jak będzie trochę czasu wrzucę parę fotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Na potwierdzenie tego co już wcześniej pisałem wstawiam fotki które udalo mi sie znaleśc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ale wszystko kolorystycznie dobrałes. multik, kijek, i smurzak w tych samych kolorach. A tak apropo co to za model okumy black rock? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 To jest kij robiony na zamowienie. Batson ISB780 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 aaa . A bardzo podobny do okumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Miałem chwilkę czasu i porobiłem takie to korpusiki na chrabąszcze z "jajem" mają być ciężkie i smużace . Edytowane 24 Marca 2013 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 do maja jeszcze daleko a tu taka rójka chrabąszcza się odbywa fajnie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 ile się tego dodaje do 1 kg zanęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Następna partia ukończona tylko nad wodę ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 duzo godzin skrobiesz taka serie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Niestety takie chrabąszcze są pracochłonne ,dużo detali ręczne malowanie ,nóżki itp ,ale warto poświęcić trochę więcej czasu Edytowane 31 Marca 2013 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 a tak mniej wiecej chociaz bo pracochłonne to ogolnie jest dlubanie nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Od kawałka drewna do takiej postaci hmm ,cały zestaw ze 3 dni po 1,5h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 istna plaga, lubię takie zdjęcia "grupowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) No i pierwsze koty za płoty .Klenik +/- 42cm , kiepskie zdjęcia bo zależało mi na szybkim wypuszeczeniu ryby z powodu wysokiej temperatury .Mam filmik z wypuszeczania lecz nie wiem jak go wrzucić . Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ja tam Ci wierze graty i powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi