rafaelo1996 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 ja bym bral red arca bardzo chwala i wiele osob go kupuje ;] Spro to raczej solidna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo1676 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 WITAM pod bolka tak jak koledzy pisza bierz reda naprawde ciekawa propozycja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Masz w podobnej cenie zaubera, mialem i arca i zaubera, moze tylko tak sie trafilo ale zauber po sezonie podobnego uzytkowania dalej kreci jak krecil a arc trafil do serwisuw tej cenie też spokojnie kupisz slammera 260 używam i nie do zajechania kolowrotek, a na ebay.com w dobrej cenie (poniżej 100$) można kupić z USA quantum energy, testuje krótko ale narazie nie ma na co narzekać. Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez qmichalq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja obecnie używam Browning Hybrid 4000Zapłaciłem za niego 170zł więc cena jest w miare przystępna.Używam go do średniego spina max 30g i wszystko OK , w maju 3 sezon będzie leciał.Więc moge z czystym sercem polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet1975 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 mam red arca 10400 używam do spina do 25 g. czwarty sezon.dla mnie b.dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 W ciemno bierz Kolego konstrukcje RYOBI, czyli wszystkie arc-i, blue, black, red i team dragony też.Są sprawdzone i działają, a jak coś zaczyna rzęzić to z reguły smarowanie pomaga za wyjątkiem łożyska w rolce.Do 300 pln nic lepszego nie trafisz, chyba że jakąś "cud używkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Mam Red Arca 10400. Łowię na tej samej wodzie te same ryby i mi się już drugi sezon spisuje bardzo dobrze. Śmiało mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welski Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 A może wziąć Okuma Epix Pro 40 albo Spro Passiona 740 ?Mam Okumę 30 -tkę,6 - 7 lat , do kijka 20 gr. promblemów niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam ! spro passion nie polecam do ciezkiej orki. Mam fd 730 i po wyjeciu kilku wiekszych ryb czuc luzy i ogolnie sie tak jakby rozklekotał. Uzywam go teraz do lekkiego spina. Do ciezkiego kupilem mistrall amundson jak narazie jest ok zobaczymy po 3 sezonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 a ja polecałbym lekturę tego wątku:http://jerkbait.pl/topic/22865-spro-red-arc-vs-daiwa-reevros-vs-shiman-exage-a-może-coś-innego/ jest kilka ciekawych wpisów i recenzji kołowrotków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Red Arc, w tej kwocie nie ma konkurencji.Zaczyna u mnie 3 sezon pracy i nie mam żadnych zastrzeżeń. Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Kmicic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jednak zdecydowałem się na Spro Blue Arc'a 940 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi