kamil Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Witam po długiej przerwie wszystkich , mój problem jest niełatwy a ogólniej to tak- 28-29 września będe dysponował sumką 300-310złi chciał bym zakupić jakiś kijek na szczupaka,łowić będę na gliniankach i starych żwirowniach na których potrzeba troszke zasięgu kija.Chcę machać wobkami i gumami do 17-20gr,najlepiej aby kij miał około 2,70m.Z tego co sam szukałem to te kijek mi sie podoba http://www.allegro.pl/item241286741_nowosc_tica_seatrouth_sp ng_9_7_30_gr.htmlOd razu dodam że nie chcę jakiegoś badyla tylko coś tego typu jak na zdjęciu .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Pedwny i sprawdzony oraz mieszczący się w twoim budżecie:Shakespeare Spin Ugly Stik Custom Graphite Light 2.70 cw.10-25 Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Po Shakespeare Ugly Stik zapraszam do siebie. Zostanie Ci jeszcze kasa na dobrą plecionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi