mdziam_78 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Witam, Planuję wystąpienie o dotację na ebiznes, w tym celu staram się przeprowadzić część działań na własną rękę. Jednym z nich jest badanie rynku. Chciałbym prosić osoby prowadzące sklepy sportowe o wypełnienie ankiety. http://webankieta.pl/ankieta/wv1c1imm Z góry dziękujęMarcin Edytowane 19 Marca 2013 przez mdziam_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 co prawda nie prowadzę sklepu, zaznaczam też że nie chcę krytykować ale ankieta jest źle skonstruowana pytania zarówno jak i odpowiedzi, pomijając kolejność zadanych pytań. Warto by byłnozarejestrować się na forach sportowych i tam jeszcze powrzucać ankietę a napewno dotrzesz do większego grona respondentów. Życzę wytrwałości w dążeniu do celu i sukcesu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Bartku, a możesz podpowiedzieć coś więcej, konstruktywna krytyka zawsze mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 wszystko na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 spoko to ma przyda sie Tobie nie mi. Powodzenia, mam nadzieje że interes wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi