nowwwak Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ładne i o bardzo dobrej pracy, nieprzypadkowe konstrukcje, w realu wyglądaja jeszcze lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekM Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 W oczekiwaniu na liniejące raki... wielkość ok 5 cm Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 rozświetl to zdjęcie, aż szkoda, że nie widać tego pięknego raczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekM Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 rozświetl to zdjęcie, aż szkoda, że nie widać tego pięknego raczka Faktycznie fotka trochę za ciemna:) na tej powinno być widać więcej... Pozdrawiam!Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 No, teraz od razu lepiej. Ładna konstrukcja i zestaw barw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Sławku, widząc Twoje poprzednie prace mam nieodparte wrażenie, że przy szczypcach, a przede wszystkim przy oczach to Ci się już nie chciało...Zestawienie barwne znakomite. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekM Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Sławku, widząc Twoje poprzednie prace mam nieodparte wrażenie, że przy szczypcach, a przede wszystkim przy oczach to Ci się już nie chciało...Zestawienie barwne znakomite. Brawo.Janusz liczy się praca..., a ten raczek pracuje jak żywy:) (a nawiasem mówiąc to raki zbyt bystrego spojrzenia nie mają) Choć za oknem nadal zima, to choć pomarzyć o lecie można...- z myślą o lipcowo-sierpniowych kropkach, które podczas rójki chrustów, daleko z tyłu mają tradycyjne spiningowe przynęty : Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 oryginalne, duży plus za kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekM Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jeszcze cieplutkie:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Widelnice w moim klimacie, chociaż inne od moich. Robię ten temat, bo mam ich pełno w jednym łowisku I wyniki pierwsze za sobą, co potwierdza drogę do kontynuacji dla tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Piękna robota a widelnice mistrzowskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Głowaczyk środkowy i widelnice - rewelacja. Reszta też piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Te cieplutkie to moje Na żywo jeszcze lepiej widać przenikanie i zachodzenie na siebie kolorów.A co najważniejsze poza wygładem są skuteczne o czym już mnie przekonały te dwa uzbrojone,które widaćna poniższych zdjęciach.Szkoda, że były to same malce ale tak sobie myślę że tych większych to już zostało cokot napłakał albo i jeszcze mniej. Reszta czeka na zamówione kotwiczki i doczekać się nie może, ja już zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Znakomity talent tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 głowacz, strzebla bardzo mi się podobają aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekM Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dziękuję wszystkim za miłe słowa:) Oto dwa ,,połamane'' puki co do mojego pudełka:D 6,5 cm 7cmPozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 W tym drugim już się zakochałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No to jest nas dwóch Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Tylko mam nadzieję że ten wobler to samica bo inaczej to trochę nieswojo będzie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekM Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Wynik dzisiejszych testów nowych łamańców: ...pomimo bardzo słabego żerowania pstrągów, łamany pstrążek pokazał pazur:) 44 cm Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ale ladna rybka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Pokazał nie pazur tylko kotwiczkę... Ale reszta się zgadza - osobiście podbierałem - podbierak Sławka był za mały (na co dzień nie łowi takich dużych ryb ). Gratulacje i pozdrawiam. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez yffea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Oj, Sławku. Ty to wiesz, jak ludziom humor zepsuć. Żartowałem Tylko troszkę zazdroszcząc ślę szczere gratulacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ja patrzę na tego połamanego 6,5 cm to mi się konsumpcjonizm załącza, bo aż chętnie bym sobie taką perłe kupił Lubię To! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 i ładnie i skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi