SławekM Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Dzięki za słowa uznania... Zmobilizowały mnie do pracy Sławku, świetna łuska. Aż strach pytać - ręcznie malowana?Nowe stery?Janusz z tą łuską nie ma właściwie, żadnych wielkich kombinacji... to po prostu odcisk siatki ma miękkich jeszcze akrylach. Stery jak wcześniej- ja do każdego woblera dobieram indywidualnie ster i sam go wycinam, szlifuję itd... I jeszcze dwa pstrążki: nr. 1 5 cm- pływający nr. 2 5,5 cm - lekko tonący Pozdrawiam!Sławek Zapraszam na FB: https://www.facebook.com/pages/W%C4%99dkarstwo/161852357171272?ref=hl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekM Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Jako, że dunajcowe strzebelki zaczynają przybierać szatę godową ..., to i ja kilka ,, ikrzyc'' przygotowałem na początek dwie 7 centymetrowe: 6 cm -( nowy wzór)- zobaczymy co pokarze... ...i na koniec taki 5 centymetrowy pstrążek Pozdrawiam!Sławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekM Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Witam, Bardzo dawno nic nie pokazywałem..., brak czasu ostatnio mocno daje mi się we znaki a prawie każdą wolną chwilę spędzam, nad wodą albo robiąc woblerki Oto kilka wobków, które powstały w ostatnich tygodniach, część z pośród nich już pokazała co potrafi Pozdrawiam,Sławek Edytowane 17 Marca 2014 przez SławekM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekM Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 I jeszcze ... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Piękne. Super malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Faktycznie długo Cię nie było. Wątek musiałeś wygrzebywać z lurebuildingowych czeluści ale dobrze, że znowu jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Super woblery robisz te łamańce są super. Widelnica szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi