Lukasz-7 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Witam, Chociaż za oknem tego nie widać to maj już za niewiele ponad miesiąc, w związku z tym mam pytanko czy ktoś miał styczność z kijaszkami z tej serii,Konkretnie interesuje mnie ten model; http://duzaryba.pl/cormoran-kdon-pike-to-perch-225m-735g-p-15260.html Poszukuje w miarę uniwersalnego kija na łódkę (szczupak, później sandacz). Jednocześnie nie chciałbym wydać zbyt wiele ponieważ niestety może się tak zdarzyć że będę łowił z łódki 5 razy w tym roku. A może możecie polecić coś innego o długości miedzy 2,15 a 2,30 i górne c.w. około 35 g. Z góry dzięki, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 ogldałem te wedki ładnie wykonane, szybkie, kolega ma tego słabszego do 28 i bardzo sobie go chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Znajomy ma z tej serii model do drop-shota i rowniez jest zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 cormoran wogóle fajne wedki robi te powyzej 200zł bo mialem kiedys wklejke do 35g i rozsypala sie najpierw uchwyt kolowrotka potem szczytówka, sam sie zastanawiam nad cormoranem nano cor do 25g na sandacze oglądalem w niedziele i jak nieznajde nic ciekawszego to pewnie wezme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TriMack Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 jak ma być na łódkę i tanio i przyzwoicie = shimano venegance bass, wersja 60g obsłuży spokojnie główki do 30gramtrochę o nim tu:http://jerkbait.pl/topic/16491-tani-i-nie-badziewny-kij-do-60-gr-jest-cos-takiego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi