CLAUDIO Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Witam wszystkich obytych w temacie (i nie tylko ) Mam pytanie ! jak nisko trzeba opuscic silnik elektryczny pod spod lodzi jezeli jest na dziobie ? dzieki wielkie. Ps. Jak juz bylo (a napewno bylo) to prosze podac jakis link bo Ja po tym nowym forum cos nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Dzieki za wszystkie odpowiedzi , widac ze brac sie udziela w pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darecki72 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Claudio, najlepiej poprobowac samemu bo ty wiesz najlepiej jaki masz rodzaj lodki i dluga kolumne elektryka. Tu nie ma zelaznej reguly i ustawiania na centymetry bo to gra warta swieczki. Ja swoj mam okolo 2 stop pod powierzchnia czasem przy wiekszych falach opuszczam silnik glebiej a na zarosnietych plyciznach podnosze do powierzchni na ile to tylko mozliwe zeby niezbierac calego zielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Dzieki Darecki 72 ,nie chodzi Mi o cm ! tylko o to czy jak bedzie szlo powiedzmy na wysokosci lodzi czy dziala tak samo jak np. pare -parenascie cm . pod kilem lodzi ?Pozdro i dzieki raz jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darecki72 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jesli masz zamiar plynac szybciej i na wieksza odleglosc, zanurz silnik tak zeby byl troszke pod kilem. Strumien z lopatek bedzie przechodzil pod lodka i nie bedzie napotykal zadnych oporow. Przy bardzo powolnym przemieszczaniu sie po lowisku wysokosc silnika nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ooo o widzisz o takie cos pytalem.Tak tez prawde mowiac myslalem ,ale wolalem zapytac kogos kto juz wie z wlasnego doswiadczenia.DZIEKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CLAUDIO
Witam wszystkich obytych w temacie (i nie tylko
)
Mam pytanie ! jak nisko trzeba opuscic silnik elektryczny pod spod lodzi jezeli jest na dziobie ?
dzieki wielkie.
Ps. Jak juz bylo (a napewno bylo) to prosze podac jakis link bo Ja po tym nowym forum cos nie teges
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi