Artur Z. Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witam Czy ktoś posiada tą łódkę (pływał na niej)? http://produkcja.necko.pl/lodz_wedkarska_420.html' Jeśłi tak proszę o opinie użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banita Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Te modele, które Ty wymieniasz, to stare łajby po liftingu, to tak jakbyś Polonezowi dał nowe nadwozie i tapicerkę a resztę razem z silnikiem zostawił tak jak było. Tą małą łódkę dałem, jako przykład, że można robić łódki każdej wiejskości z nowoczesnym dnem współczesnych łódek ślizgowych i można te łódki robić każdej wielkości od 2 m do 5 m i większe. Niestety nasi producenci nie inwestują w łódki o kadłubach łodzi ślizgowym. Takimi typowymi ślizgaczami są skutery wodne i łodzie hybrydowe RIB’y. Oprócz paru firm, które produkcja Romanę 430 i firmy produkującej łódki RiverFox nie znam innych producentów które robiły by łódki o takim kształcie dna i wielkości do 4,5 m. Jeśli ktoś z Was zna takich producentów proszę o wstawienie linków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajmuś Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 http://www.lodzie-crescent.pl/pl/start.htmŁódki docenione w skandynawii, gdzie kierowana jest większość produkcji.Kolega pływa już trzeci sezon modelem 410, bardzo mocna i dzielna łódka.Z silnikiem Yamaha 15 KM rozwija prędkość 42 km/h, pomiar GPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banita Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 No niestety kolego „rajmuś” tego typu łódki robi, co drugi producent w Polsce, a jej dno w niczym nie przypomina dna RIB’a, na pewno któraś z tych większych motorówek ma takie dno a może nawet 381 Free Time (jednak nie widać tego na zdjęciach tej łódki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szydlos Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Witajcie, Aby nie tworzyć nowego wątku piszę tutaj bo odnośnie tego producenta mam pytanie. Czy ktoś z kolegów posiada i użytkuje łódkę NECKO 390 PRS ??A może ktoś z Was ma znajomego co posiada ten model i coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sowka Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Ja mam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dolot Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Pływam walory użytkowe ok, ale wypchnąć to do ślizgu żeby ładnie płynęło tragedia ja bym nie kupił drugi raz wolałbym romane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Artur Z.
Witam
Czy ktoś posiada tą łódkę (pływał na niej)?
http://produkcja.necko.pl/lodz_wedkarska_420.html'
Jeśłi tak proszę o opinie użytkowników.
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi