Jarek Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Przeczytałem dziś rano i od razu się wk.... http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/112262,kolejne-sniezyce-w-piatek-znow-paraliz Co ciekawe za śnieżycami idą potężne mrozy.... Co to się dzieje :/ Przecież już mogło być ciepło i kleniki bym pierwsze łowił... Na zaporóce karpiki na spławik by mogły dziabać na płyciznach w okolicach cofki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ponoć na sankach przez zaspy się przedziera.. Ciekawe, jaki to będzie miało wpływ na cały sezon? Opóźnione tarło?? Coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 panowie przecierz to norma o tej porze roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Trochę zapomnieliśmy, ale w marcu i kwietniu zima ma pełne prawo być w tej części europy. Pewnie za 2 tyg będzie już wiosna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 To prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 No może i norma, ale kilka dni temu został pobity rekord mrozu dla okresu po drugiej połowie marca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Poczekajmy, bo 100% pełni dopiero za tydzień we środę, więc może będzie nowy rekord. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 W ogóle to coś ostatnio w tej przyrodzie dziwne rzeczy się dzieją.Jakby nie patrzeć to faktycznie zima ma prawo jeszcze troszkę u nas zagościć, czego mam już serdecznie dosyć, bo jej nie znoszę jak diabli.Chyba dzisiaj jakąś Marzannę uklecę, pójdę ją utopić w swoim oczku i przy okazji się opiję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Stoner ty załatw alkohola i zaproś mnie ! Ja przyprowadzę marzannę, albo i dwie ojjjjj będziemy je topić ile wlezie, żeby tylko szybko ta zima minęła , bo też mam już ciąg na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Poczekajmy, bo 100% pełni dopiero za tydzień we środę, więc może będzie nowy rekord. Dokładnie... Gdyby obecna sytuacja pogodowa wydarzyła się w styczniu mielibyśmy metr śniegu i -35C...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Stoner ty załatw alkohola i zaproś mnie ! Ja przyprowadzę marzannę, albo i dwie ojjjjj będziemy je topić ile wlezie, żeby tylko szybko ta zima minęła , bo też mam już ciąg na ryby.Na takie propozycje zawsze jestem otwarty .Będzie muza, konserwy i topienie bez przerwy.A póżniej pomyślimy o jakimś wypadzie na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Z tymi temperaturami to wcale nie taka norma zobaczcie jak było rok temu: http://www.pogoda.ekologia.pl/Archiwum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Taaa, a pod koniec kwietnia będą już upały. Rok temu tak właśnie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 A tam... zima ma trzymać do połowy maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Bez przesady, w 1996 roku lód na jeziorach schodził w trzeciej dekadzie kwietnia. Żeby było jasne, zamarzły tuż po połowie listopada. Już wtedy straszyli nas efektem cieplarnianym. Nigdy wcześniej, ani potem, nie połowiłem lepiej na lodzie. W drugi dzień Wielkanocy (lekko późniejszej niż w tym roku) podniosłem dwa okonie. Większy 1,3, mniejszy 0,7 kg. Widziałem wtedy często na lodzie pokoty po kilkadziesiąt kilo okoni, takich od 0,3 do 1,8 kg. Nie powiem sam się również do tego przykładałem. Regulaminowo, a jakże.Potem wszyscy narzekali, że nie mogą okoni połowić. Musi rybacy przeciągnęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Uważam że długa i ostra zima , to dobry prognostyk udanego sezonu wędkarskiego .Tylko że chyba wszyscy mam już przesyt zimowego krajobrazu .Nawet koty zastrajkowały i się nie marcują. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 wiosna jest w czarnej du....pie http://www.yr.no/place/Poland/Lower_Silesia/Wroc%C5%82aw/long.html i tak do końca marca..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 W marcu jak w garcu.Kwiecień plecień, bo przeplata trochę zimy, trochę lata.Idzie luty podkuj buty... idzie lipiec umyj cipiec.A tak poważnie, to ja też bym już się na słonku wygrzał.... gdzie ten efekt cieplarniany, ja sie pytam .W ubiegłym roku 3maja był śnieg. Jedyne co z tego dobre było to to, że przez resztę sezonu komarów było jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 http://kwejk.pl/obrazek/1715861/a-co-jesli-wiosna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Wytrwała , choć tak wyszydzana walka UE z globalnym ociepleniem swoje jednak zrobiła Są widoczne efekty ? Są .. No to wyskakiwać ćwoki niewierne z kapusty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welski Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Wiosna jest,tylko uśpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ciągle zima,wiosny ni ma. Zamiast ryb łapania, poranne odśnieżania. Powinna być pogodowa huśtawka , a jest na jezdni ślizgawka .Gdzie ciepełko słońca, a nie mrozy bez końca .Co to wszystko znaczy , może kto mądry mi wytłumaczy .Miesza mi się w głowie i w d.... i układam rymowanki głupie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 No cóż, ja również pierdolca już dostaje . Ile można przeglądać i pakować przynęty na pstronie.A rymowanki bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 ..... wiosny już nie będzie http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/polska,28/bedziemy-mowic-o-trzech-porach-roku-zima-lato-i-jesien,80973,1,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 POlityk oglądał zaPIS dla partii poparcia.Pomyślał prezes jest nie do zdarcia.Pojawił się uśmiech radosny.Rządzący nie doczekają wiosny. TU SKromnie dodać trzeba .Wcześniej z poparciem była bieda.To wszystko doszło do premiera.Zrobiła się straszna afera.Szukali rozwiązania wszędzie.Wreszcie POstanowili wiosny nie będzie.Łapówka poszła gdzie trzeba.By prośba dotarła do nieba.Więc to są skutki polityki.Że aura robi takie wybryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi