Jeziorm 1 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Myślałem że wiecie jaki jest powód takiej długiej zimy... http://www.wiocha.pl/895891,Dlaczego-mamy-tak-dluga-zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 http://i1.ryjbuk.pl/4a0525ea9834af4b1ecf857f5c19fcf997e35376/zimaiwiosna-jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło: - No i k***a gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pie******a wiosna do k***y nędzy? Co za po****ny kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to k***a wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba na*******la jakby ich tam w górze po****ło... Niby wiosna już jest, k***a - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, k***a ...!!!!! A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie:- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz... Edytowane 25 Marca 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Biorąc pod uwagę prognozy długoterminowe i to co dzieje się za oknem , przestaje to być zabawne .Może trzeba wznieść jakąś wspólną modlitwę o przyjście wiosny , albo złożyć ofiarę z baranka .Od razu zaznaczę , że choć niektórzy uważają ,że sam jestem ofiara i baranek, to nie zgłoszę się na ochotnika .Jeśli już ma to być ofiara z gatunku ludzkiego. Jako dżentelmen powiem , panie zawsze przodem :D . Edytowane 29 Marca 2013 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Raz, że globalne ocieplenie . Dwa, że jak przed wczoraj była pełnia księżyca, to musi tak postać 5-6 dni i wtedy przyjdzie zmiana pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) w Zielonej dziś wiosna przegina,mam już dość,chce na ryby w +10 Edytowane 29 Marca 2013 przez wsw1515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Raz, że globalne ocieplenie . Dwa, że jak przed wczoraj była pełnia księżyca, to musi tak postać 5-6 dni i wtedy przyjdzie zmiana pogody. Obyś miał rację dobry człowieku,bo w telewizorni mówili, że po małym ociepleniu w czwartek wraca zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 A jak mówiłem,że wiosna przyjdzie w maju to się śmiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Nie wygląda to zachęcająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 u mnie (Dolny Śląsk) pada od rana śnieg,już jest około 15cm a pada coraz mocniej... oszaleć idzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Na Górnym Śląsku to samo. Jak wstałem i spojrzałem za okno to mało mnie szlak nie trafił.N...... ło tyle śniegu że zaraz będę musiał z łopatą za......ć.Odechciało mi się wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 ja już raz "wachlowałem" łopatą i za pół godziny poprawka...ciśnienie się podnosi(to tak bardzo łagodnie powiedziane)... :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 A co wam ta zima przeszkadza?Rybki biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) zima nie przeszkadza tak bardzo(tylko jej długi czas trwania ),ale za wiosną już tęskno,słońce,tem większa niż obecna -2 itd Edytowane 31 Marca 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Mam nadzieje, że od maja moje łowiska nie będą zamarznięte i będzie gdzie za szczupakami pochodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Panowie własnie widziałem jak gromadka bocianów po kolana w śniegu przy cieku wodnym stała, jak tak dalej będzie boćki mogą pomarznąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Spokojnie 10 kwietnia jest nów myślę, że w tych okolicach będzie już jakieś 10-12 stopni na plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Właśnie miałem drugie podejście do łopaty a końca nie widać.... Zrobiłem parę kiepskich fotek mojej ptasiej stołówki. Szkoda że ni pomyślałem o tym wcześniej - było ich ze 2 -3 razy więcej. Jutro spróbuję znów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 A u mnie śnieg topnieje, w dzień na plusie. Zapowiadają już zmiany o kilka stopni w górę Wygląda na to, że kwiecień idzie z poprawą pogody. Jutro na jazika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Myślicie, że to pierwszy raz??? Były takie lata, że Pierwszego Maja w północno wschodniej Polsce chłopy na pochód pierwszomajowy szli po lodzie na jeziorach. I co? może ryb było mniej?Ja dostanę strasznie po kieszeni, ale tak po prost jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welski Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Jest, Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez Welski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Panowie wiosny nie ma i pewnie prędko nie będzie więc polecam wstawić jakąś miskę do pokoju i kupić sobie coś takiego.Mam nadzieję że choć troszkę zaspokoi wędkarski apetyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swdsrc Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Oby na weekend majowy była dobra pogoda,najlepiej taka jak w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Tak jak teraz ma być przynajmniej z tydzień. Boję się , że większe jeziora nie rozmarzną. Presja skupi się na mniejszych i płytszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi