WhiteWillow Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Większe właśnie rozmarzną w pierwszej kolejności, mniejsze później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Panowie wiosny nie ma i pewnie prędko nie będzie więc polecam wstawić jakąś miskę do pokoju i kupić sobie coś takiego.Mam nadzieję że choć troszkę zaspokoi wędkarski apetyt Piotro uciekł nemo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Większe właśnie rozmarzną w pierwszej kolejności, mniejsze później.Szlamy to na bank będą OK. Gorczyckie albo Orle też powinno być OK. Tylko na Gorczyckim problem z łódką a nie chce mi się pontonu wozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Gorczyckie na 100% bo jest tam działająca śluza, która z weekend majowy będzie w pełnym użyciu, poza tym mały ruch wody, który tam występuje zrobi swoje (jak co roku). Z łódką nie powinno być problemów bo śluzowy na weekend majowy zawsze ma jedną zwodowaną na Gorczyckim (dopiero później ją wyciąga, jak zarośnie, tak jak w zeszłym roku ) W ostateczności możesz wziąć ta łódkę po drugiej stronie śluzy (od Orla) i prześluzować się za 10PLN w obie strony A jeśli i tak się nie da to jest jeszcze inna możliwość z której korzystałem przez pół listopada Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez WhiteWillow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Łukasz, jak masz tel. do śuzowego to daj na priva. Bo ostatnio wszystkie ważne telefony poszły się je..... A 1 maja i kilka dni wiecej na Suwalszczyźnie spędzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie ma wiosny i nie będzie....idąc sobie wzdłuż rzeki znalazłem wyrzucone z 4 marzanny....nie spłonęły....nie odpłynęły.... to i zima nie chce odejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 no jak chuck tak mówi to tak będzie, u mnie we wsi już ją widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Noo, Panie i Panowie, są najnowsze dane. Ponoć już baaardzo niedługo będzie tak ciepło, ale powaga, tak ciepło, że będzie można w samych sandałach chodzić po śniegu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SławomirW Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 WIOSNA nie śpieszy się do naszego kochanego kraju Ona również boi sie fotoradarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Noo, Panie i Panowie, są najnowsze dane. Ponoć już baaardzo niedługo będzie tak ciepło, ale powaga, tak ciepło, że będzie można w samych sandałach chodzić po śniegu! To dobrze bo po tak długiej zimie zaczynam wyglądać jak mors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Chcącym wiedzieć, co z tą wiosną odpowiadam - już jutro ma być tak strasznie ciepło, że będzie można odśnieżać w samej koszulce.A może nawet bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 I tak choćby nie wiem jak ciepło było to i tak zawsze jakiś bałwan zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ta "pani" już pewnie czeka, no nowe lokum. Jak co roku zresztą, pomiędzy tymi samymi konarami drzewa.Jej partner zapewne wciąż w Castoramie, czy Mrówce, za materiałem do budowy się rozgląda.Znaczy, już wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Mój pies już przyniósł do domu dwa kleszcze !!!!!!!! Jak widać zima nie wszystkim się dała we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) moja dzisiejsza wiosenka Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi