dawid_ Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witam! Który z polskich zbrojmistrzów podejmie się budowy wędki z drewnianą rękojeścią?Nie musi być jak w Megabass Paraizo, wystarczy zwykły, drewniany stożek w dwudzielnej rękojeści. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 w temacie o kiju mosquito znajdziesz podpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 http://jerkbait.pl/topic/22928-super-ultra-light-spin-mosqito-do-35g/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Dzięki, temat znalazłem. Jakiś konkretny adres, telefon, www? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Mars casta przezbrajasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) Jakby go oskurować, zmienić przelotki, rękojeść (tak z 600zł dołożyć), to będzie całkiem jak Megabass Serio to nie, od długiego czasu marzy mi się rękojeść z litego drewna. Kiedyś p. Masiak mi odmówił, bo to podobno kłopotliwe ale widzę, że ktoś się tym zajmuje. Podoba mi się wygląd takich rękojeści, transmisja drgań też musi być niezła i łatwo utrzymać w czystości. Jest też pewnie bardziej trwała niż korek czy pianka. Coś takiego jak poniżej, tylko zamiast korka drewno i przelotki "druciaki". Miód z boczkiem Edytowane 20 Marca 2013 przez dawid_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 "Boczek" to Ty już trzymasz w łapkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Lepiej w kaloryfer, tak słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witam, Zapytam sie dzisiaj jednego pana, moze cos mu sie ostalo. Robil kiedys wedki z uzyciem drewnianych elementow jak chociaz tutaj: http://jerkbait.pl/topic/23174-sprzedam-batson-ip-903f-rx7-230-7-18-cw-14-lb/ Ja mialem w RX8 drewniany uchwyt i split grip w drewnie, wygladalo ciekawie w polaczeniu z czarna pianka. Drewno bylo naturalnie czerwone. Cala rekojesc bedzie dosc ciezka. Slawek robil chyba z mahoniu. Byl kiedys art na stronie glownej. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Dzięki! Jak wrażenia z użytkowania drewnianej rękojeści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Myślę, że twórca się znajdzie. Ostatnio oglądałem casty zrobione w czarnym dębie-śliczniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Zapytaj u Piotrka Matusiaka ma duże doświadczenie w drewnie, może podejmie rękawice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) Witam, @dawid, Tu masz pare zdjechttp://jerkbait.pl/topic/3933-wwwspecjalistakoninpl/?hl=%2Bspecjalista+%2Bkonin: , ten padouk ma taki kolor naturalnie. Wrazenia z uzytkowania- wsio ok, drewno sie dobrze trzyma, nie odbarwia itd. Bujo Edytowane 20 Marca 2013 przez Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 "Boczek" to Ty już trzymasz w łapkach Miód malina ten "boczek" -ale tęczaki z tej wody lepiej walczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Na dzień dzisiejszy prócz barwionych czeczot jest kilka gatunków egzotyka od jasnego po ciemne wykonanie takiej rękojeści to żaden problem nawet w poprzek słoi co daje ładniejszy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Który z polskich zbrojmistrzów podejmie się budowy wędki z drewnianą rękojeścią? Powtórzę się (wątek o skuwkach) Mój kolega Irek Buczko jest świetny w te klocki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 A te nie mogą być? http://www.mudhole.com/Rod-Building/Mud-Hole-Wood-Reel-Seats Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ja znam zbrojarza który robi piękne drewniane rękojeści.Tylko w tym się specjalizuje i robi to perfekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 A te nie mogą być? http://www.mudhole.com/Rod-Building/Mud-Hole-Wood-Reel-Seats nie polecam, to szajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Miałem @Friko przy jakims kiju do przeróbki taki insert i powiem szczerze ze sie nie zdziwiłem ze sie rozleciał bo był lakierowany nie stabilizowany ,była wcześniej też taka firma co wypuściła inserty kąpane w lakierze i po jakimś czasie wycofali,żeby wykonać rękojeść musi byc stabilizowane drewno najlepiej akrylem będzie lżejsze niż poliuretanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 z tymi mudholowskimi to była parę lat temu mała afera w stanach jak ludziom zaczęły pękać, zwłaszcza te z pazurem podobno były podatne, dlatego jak już wspomniałem wyżej - nie polecam generalnie jak drewno to z pewnego źródła moim zdaniem, inaczej temat robi się śliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 To po kiego grzyba sprzedają taki shit? Powinni napisać grubym drukiem, że nie jest stabilizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Nie wiem, może teraz poprawili ale nie zamierzam tego sprawdzać na własny koszt kojarze że nie tak dawno jeszcze opychali te uchwyty na różnych wyprzedażach promocjach etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipczento2002 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ja znam zbrojarza który robi piękne drewniane rękojeści.Tylko w tym się specjalizuje i robi to perfekcyjnieMożesz podać namiary na tego gościa jeśli to nie tajemnica? Jeżeli nie ma oficjalnej strony to na priv. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi