Rheinangler Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Zeby nie popasc w bizantyjskie klimaty jak te wstawione przez @Cpt.Lego moze warto podejsc do tematu wybiurczo?Gdyby w kazdym z pokazanych dolnikow nie wepchano maksymalnej (jak mi sie wydaje) ilosci mozliwych smaczkow zamiast zawodu slychac by bylo achy i echy....Pod slowem wybiorczo mam na mysli, zeby na przyklad zastapic elementy dotychczas korkowe czy piankowe owa topola i dobrac pozostale elementy w jakims kontrastowym kolorze?Moim zdaniem dobrze by pasowalo zestawienie pokazanej przez @Pluszszcz-a topoli z czarnymi elementami (gdyby blank byl czarny) a gdyby byl szary to moze jakis srebrny cokolik, przekladka i srebrne przelotki? Nie wiem co Ci chodzi po glowie Pawel, dlatego tak troche na oslep podpowiadam ale z moich eksperymentow z rekojesciami w sensie kolorystyczno materialowym najfajniej i "najszlachetniej" wyszly te ktore bazuja na kombinacji 2 kolorow czasem z jakims malym akcentem pomiedzy podkreslajacym kontrast. Jak do tej pory nie udalo mi sie niczego ladnego wymyslic z kombinacji kolorow nie kontrastowych a pare barokowych dolnikow wymyslilem sobie Najbardziej trafiajace w moj gust i inspirujace w zakresie zonglerki kolormi sa dla mnie prace Pawla i Wojtka (kolejnosc nie przypadkowa) Pawel chetnie robi rekojesci z korka ,- wyobraz sobie jakis z jego projektow w ktorym ow korek zastapilbys topola Powodzenia Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 dla mnie to jak swetry tureckie troche takie pierwsze wrażenie normalnie cepelia! Do takiego kija to obowiązkowo do kompletu góralskie kierpce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Bawiłem się ale płatami kory akacj. Wyszło całkiem fajnie, zależało mi żeby były widoczne słoje kory.Jedyna rzecz to musiałem ją polakierować. Impregnowana była strasznie krucha i szybko wycierała się podczas użytkowania.Z drewnem nie poqinno być takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Kij UL 2.13m 3.5-14g 2-8lb. 184g samego dolnika z rękojeścią jak widać na fotce. Można i tak. Mój podbierak chyba jest lżejszy. _______ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Prawie jak wibrator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi