Muskie Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Zapraszam do udziału w Zawodach Spinnigowych DRAPIEŻNIK JESIENI 2007 o Puchar Salonu Wędkarskiego MUSKIE. Data: 30 września 2007 r. Zbiórka i losowanie o godz. 6.45Czas trwania zawodów od 8.00 do 15.00Tradycyjnie miejsce rozpoczęcia to przystań Koła PZW Nr 13 w Zegrzu.Dozwolone jest używanie silników spalinowych i echosond.Do osoby z silnikiem będzie dolosowany partner.Zawody rozgrywamy na żywej rybie.Nagrody i pamiątkowe puchary przyznajemy za największą ilość złowinych ryb ( punktacja zgodnie z regulaminem zawodów rozgrywanych w OM PZW ), oraz za największą rybę.Poza tym będą nagrody losowane wśród uczestników.W ramach wpisowego 70 zł oferujemy łodzie, parking, napoje, piwo oraz gorący posiłek przygotowany przez zaprzyjaźnioną firmę cateringową TWISTER.Sponsorzy zawodów : Master Fishing ( przedstawiciel RYOBI i Larus ), GLOOG, SPINWAL,Salon MUSKIE , TWISTER i inni.Zapisy i bliższe informacje w Salonie Muskie do 25 września 2007. Tel. (22) 857-36-26Jarosław Płatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Zawody rozgrywamy na żywej rybie. to mi się podoba najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 fajnie!ale nie mam wlasny łodka itp no jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 fajnie!ale nie mam wlasny łodka itp no jak?? @lukexio - czytaj uważnie - cytuję: W ramach wpisowego 70 zł oferujemy łodzie, parking, napoje, piwo oraz gorący posiłek przygotowany przez zaprzyjaźnioną firmę cateringową TWISTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 fajnie!ale nie mam wlasny łodka itp no jak?? @lukexio - czytaj uważnie - cytuję: W ramach wpisowego 70 zł oferujemy łodzie, parking, napoje, piwo oraz gorący posiłek przygotowany przez zaprzyjaźnioną firmę cateringową TWISTER aaaa!nie zauwazylem fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A na Jerzego Kowalskiego sarkacie że robi offtopic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi