Skocz do zawartości

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Rekomendowane odpowiedzi

Był luźny pomysł, a teraz realizacja. Trzeba było coś wymyślić aby wobler zachował swój charakter w kolorystyce klasycznej, że tak powiem i w niego wkomponować logo Punishera. Czy wyszło dobrze, sami oceńcie.

attachicon.gifjoker_punisher1.jpg attachicon.gifjoker_punisher2.jpg attachicon.gifjoker_punisher3.jpg attachicon.gifjoker_punisher4.jpg

Kozak jesteś i tyle  ;) Pozdrawiam hej !

Dziękuję, dziękuję  :D

Punisher malowany plakatówką i lakierem do paznokci, na wierzchu Silver. Brakuje tylko podpisu, bo czekam na Uni 0,05.

Tomy, ta sztuka była zrobiona dla Wujka, więc musisz do niego uderzyć z tematem, nie do mnie. Chyba, że się rozmyśli, to jest twój. Czekam w każdym razie na potwierdzenie od niego na priv, bo jeszcze go nie widział.

:)

Jak się nie rozmyśli zrobię kolejnego, raczej identyczny nie będzie, bo ksero w rękach nie mam  ;)

• Like 1

Wczoraj było pięknie nad wodą

post-46021-0-07491700-1367475128_thumb.jpg

Jedynie z kropkami cienko. Pięć króciaków i kilka puknięć jedynie zaliczyłem. Był też całkiem spory szczupak, który zabrał ze sobą obrotówkę. Jak sroka, błyskotek mu się zachciało.  ;)

post-46021-0-06073400-1367475298_thumb.jpg

Były za to długie rozmowy z Wesperem o pracach nad woblerami, były prezenty  :D , kiełbasa i ognisko, czyli esencja każdego przyjacielskiego wyjazdu nad wodę.

Świetny dzień  :)

• Like 4

Na przyszły "sezon woblerowy" sam będę musiał zainwestować w lepsze mazaki, przycinanie i bazgranie zwykłymi z papierniczego już mnie męczy :P

Na ten sezon lepiej już to zrób. Szkoda zdrowia  :)

Celuj w Kozłowskiego lub Koliński. W ostatecznym rachunku jakość jest najtańsza.

Bomba kolorki! Kurcze, jeszcze trochę i co niektórzy mistrzowie malowania woblerków będą mogli uczyć kobiety jak malować te ich tipsy :D  Albo inaczej, kobiety mają tipsy a faceci wobki:)

kiedyś, podczas grzebania w necie za technikami malowania, trafiłem na YT filmik z wodnym malowaniem paznokci i po obejrzeniu tak sobie pomyślałem- jakby wpuścić takie 3 sikory (tipsiary) do pomieszczenia 2X2m, dać im aerograf i korpusy, to po tygodniu wszystko co wymyśliliśmy w temacie malowania woblerów psu w d....

• Like 1

kiedyś, podczas grzebania w necie za technikami malowania, trafiłem na YT filmik z wodnym malowaniem paznokci i po obejrzeniu tak sobie pomyślałem- jakby wpuścić takie 3 sikory (tipsiary) do pomieszczenia 2X2m, dać im aerograf i korpusy, to po tygodniu wszystko co wymyśliliśmy w temacie malowania woblerów psu w d....

Oj tak, oj tak. A co potem z sikorami....? :D Znaczy się, chciałem zapytać..Jak one (tipsiary) by utwardzały...korpusy....???

sukingad, ten pomysł z sikorami całkiem dobry :)

Grzegorzu, naprawdę, w najbliższej przyszłości nie miałem w planach balsy, a tu ona sama do mnie, w prezencie.  :) Więc jak tu nie korzystać z dobrodziejstw.

I żeby było ciekawie z dwóch źródeł, które z nieba mi spadły.  :rolleyes:

Nie wierzę w przypadki, widocznie balsa mi pisana.  :)

Wkręty już mam obcykane, jeśli chodzi o ich przygotowanie. Mogę robić w standardzie prawie maszynowym, siedząc przy telewizorze. Teraz stelaże po całości trzeba będzie jakoś opracować, bo doginanie szczypcami w rękach mnie nie bawi. 

Oj tak, oj tak. A co potem z sikorami....? :D Znaczy się, chciałem zapytać..Jak one (tipsiary) by utwardzały...korpusy....???

Ty się pytaj: Co potem z Rapalą!? :))). Kobiety nie mogą się dowiedzieć :ph34r: NIGDY (Robuś sorry za off top- sygnalizacja zagrożenia :P )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...