mifek Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Robert mozesz coś wiecej o nich? chodzi mi glownie o mase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Robert mozesz coś wiecej o nich? chodzi mi glownie o mase 30mm 3g drogi Mifku Jest w całej partii kilka ciężysz o 0,5g i kilka lżejszych. Sortu dokonam po ustawieniu ich w rzece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Fajnie się prezentują, a ten pierwszy z lewej jak dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Fajnie się prezentują, a ten pierwszy z lewej jak dla mnie bomba Dzięki To jest po prostu świetny kształt jak dla mnie. Mogę na tym profilu zrobić wiele wzorów zmieniając ilość oczek lub ich rozmieszczenie. To tylko kilka przykładów, a można jeszcze SDR Dlatego nazwałem go ONE. Jeden, a możliwości ogrom. Jeszcze testuję z ruchomym balastem wewnątrz ten sam kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 No i wymyślił.2 w 1.Rybka, którą "dosiadł" chrząszcz.dla każdego coś miłego Ciekawe, jak będzie wyglądać hybryda (potomstwo) z tego mezaliansu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Zaraz dosiadł. Atak był normalnie, jak to w piosence Jana Kaczmarka. Niby cicha woda, a pod spodem walka o przetrwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 kolejne brakujące ogniwo do zestawu poszło pod bezbarwny lakier 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 no to mi dopiero akcjajak z czerwonego kapturka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Poszły w lakier srebrno-niebieskie. Idzie ku końcowi z tą serią. Miało być 50, a się powiększyło w międzyczasie, a ja muszę szarpaki-ślizgacze zrobić.Jest taki plan. Pod wodą wiadomo, horror. Więc trzeba by tu zrobić jakąś serię pod tytułem "atak" "żółtobrzeżek" już jest tylko mu tego żółtego bżeszka nie zrobiłem i Janusz pomyślał, że to jest pokrycie. http://www.youtube.com/watch?v=IDmOMmT6Uqw Edytowane 15 Maja 2013 przez joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 to ja jestem ciekawy "szarpaków_ślizgaczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 to ja jestem ciekawy "szarpaków_ślizgaczy" No ja też, bo pomysł jak dla mnie ciekawy Przy okazji, dzięki temu, że dałeś mi tego, którym walnąłeś w drzewo, to odkryłem przyczynę, dlaczego jedne lusterkują, a drugie nie. Jednak o tym nie będziemy się tu rozpisywać. Sza. Ja powiem gdzie trzeba, to może coś z tym zrobią. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 to super bo lusterkowanie jest mega ważne ale o tym pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Nie będę cię komplementowal bo przecież ile razy można powtarzać że one jest mistrzowski...zarówno jeśli chodzi o zgrabną "figurę"jak i bajeczna kolorystykę. No ciekaw jestem i ja co z tymi slizgaczami wymodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 a póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Różne rzeczy się dawniej robiło. Był na przykład tęgi mięszacz ze sterem pod sumka - 9cm 40g i 16 cm uklejopodobny pod szczupaka. Zawsze ster. Gdzieś w międzyczasie nastała era jerków i wiele się zmieniło. Tak sobie myślę, że łowców szczupaków można podzielić na dwie grupy. Pierwsi łowią szczupaki na jerki, drudzy nie wiedzą jeszcze co tracą W każdym razie zmajstrowanie czegoś w miarę oryginalnego nie jest łatwe. Możliwości poruszania się woblera bezsterowego mamy odkryte wszystkie. Może poza pracą a'la delfin. Kształty tym bardziej. Naprawdę ciasno jest. Tak ciasno, że duzi producenci podbierają już istniejące kształty od, no właśnie, od lurebuildingerów. Nie łatwo wytworzyć własny design i być przez to rozpoznawalnym. Ciasno nie ciasno, trzeba próbować. Jak zawsze - zamysł i rysunek. Potem wystruga się kilka modeli z różnymi "flaczkami" i po wybraniu tego o co nam chodziło, przyjdzie czas na malowanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Krótko napiszę- inspirujesz, ziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Masz racje bracie z tymi jerkami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Wrzuciłem pierwsze kształtki do mlecznego lakieru. Mleczny ci on, bo zachciało mi się rozrzedzić Silvera Domaluxa lakierem poliuretanowym ale z Dębicy. Mezalians się nie powiódł i powłoka po takim lakierowaniu jest mleczna. Tak więc kochani, pod żadnym pozorem nie mieszać produktów z różnych fabryk Teraz muszę to zużyć do innych celów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Robert, rewelacyjne woblery. Malowanie takie, jakie najbardziej lubię. Tak chciałbym malować swoje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 lux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 A tu cicho sza. Prace przymusowo wstrzymane z powodu zmian organizacyjnych w "pracowni". Nowe pomysły potrzebują nowych rozwiązań i brakujących narzędzi. Nie warto malować klocka drewna, jeśli nie porusza się tak jak oczekują tego wędkarze i ryby rzecz jasna. Czasami warto zwolnić, by potem przyspieszyć. Dla podtrzymania radosnego wizerunku tego wątku, kolejna przygoda... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) 4,5 cm, uzbrojony w kotwice VMC wersja pływająca waga 2,5g. Kilka kleniowo-pstragowych nabrało kolorków. Edytowane 11 Czerwca 2013 przez joker 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Super malowanie. Te z pierwszej fotki wyglądaja jak obraz malowany akwarelą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Super malowanie. Te z pierwszej fotki wyglądaja jak obraz malowany akwarelą. Dokładnie tego samego doznałem, świetna ręczna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi