piotro82 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Robert ostatnia rybka mega 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 nooo ładnie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 co chwila to ładniejsze te Twoje '' wolbronki '' jak to nasz kolega je nazywa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) a wieczorem będzie przygoda karaska Edytowane 12 Czerwca 2013 przez joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 parametry bez zmian, błękitek, koleżka wczorajszej wzdręgi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Gdzie jest karasek? Edytowane 12 Czerwca 2013 przez joker 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ale niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) 6,5 tonący 16g bez uzbrojenia8,0 tonący 20g bez uzbrojenia na weekend już wasze Maćku Edytowane 12 Czerwca 2013 przez joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 całe szczęście że już środa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) rodzinka Edytowane 13 Czerwca 2013 przez joker 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 graty za szate 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Sympatyczne malowanie, może ja kiedyś też tak spróbuję, tymczasem mogę co najwyżej podziwiać takie malunki. Ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Mi sie tez podoba widac ze troszku sie narobiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 czad komando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Wszystko to są świeże sposoby na malowanie, świeże dla mnie. Nadal się uczę i posuwam do przodu intuicyjnie. Odkrywam metody pracy, nad którymi dawniej nawet się nie zastanawiałem.To, że od marca, kiedy wróciłem do robienia przynęt, zrobiłem w miarę szybkie postępy jest zasługą wysokiego poziomu osób pokazujących swoje przynęty na tym Forum. Im więcej jest takich osób tym lepiej. W takim kolektywie szkoda trwać w marazmie.Lubię to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Głowa ósemki z bliska. Jest nad czym pracować, chociaż jak na pierwsze podejście, to nie najgorzej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 to nie najgorzej. głowA.jpgRobert, twoja skromność mnie powala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Piotrze, nie mam większego krytyka do własnej twórczości od siebie samego. Samozachwyt jest początkiem upadku, historia ludzi tego dowodzi --------------------------------------------- Czaszki będą, muszą być. Znalazłem dla nich idealne zastosowanie.Ponieważ czaszki, to malowanie "specjalne", wychodzące poza przyjęte kanony, ich przeznaczenie również będzie specjalne. Będzie wręcz idealne do wszelkich "strażaków" i innych wariacji kolorystycznych dla różnych gatunków ryb. Na przykład po rozmowie z Mifkiem o sympatii kleni do dekoru a'la Black fury machnąłem taki wzór. Jedynie brakuje mi odpowiedniej grubości pisadła na linie głów czaszek. To póki co wzór kolorystyczny, śliwki robaczywki jak to mówią. Gdybym był kleniem, mniam Edytowane 14 Czerwca 2013 przez joker 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jutro testy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Kilka ryb, również nadaje się do designu z czaszkami, jak już raz pokazany tęczak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jutro testy ? Jutro to już będziemy łowić jerkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Przewodnik poinformowany że jutro ma zaszczyt nas podjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Mam zabrać ze sobą Baczewskiego, czy nocka grzeczna z pieśnią harcerską na ustach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Baczewski jest super zaproś go :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi