Skocz do zawartości

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Rekomendowane odpowiedzi

@joker, wszystkie cudne ale pierwszy od prawej - miód i malina :).

Panie @joker, fiu fiu w realu wyrób dużo lepiej się prezentuje niż na zdjęciach.

Nie wiem czy będzie jeszcze w tym roku możliwość rozdziewiczenia Roninów, ale powiem Ci że to jeszcze nie koniec :rolleyes:.

Będę Cię jeszcze mejlowo "napastował", stalkingował itd ;) o następne sztuki.

Tkanina po raz pierwszy.

Nie biorę się za tkaninę wyłącznie dlatego, że trudno mi było znaleźć ciekawe zastosowanie. Z miesiąc temu dostałem od kogoś kawałek fajnej tkaniny i pomyślałem, że do lina by pasowała. Odciskanie drobnej łuski tej ryby mija się z celem, więc tutaj tkanina jest dobrym rozwiązaniem. 

post-46021-0-69173100-1385667663_thumb.jpg post-46021-0-62611900-1385667658_thumb.jpg

post-46021-0-21201300-1385667670_thumb.jpg post-46021-0-63081000-1385667676_thumb.jpg

• Like 10

A szczupłe zniszczą go, porysują, podziurawią...

Teraz, gdy w tkaninę odziany, to pewnie jeszcze potargają! :huh:

;)

A serio, tkanina bardzo wzmacnia woblera i radykalnie zmniejsza jego skłonność do urazów. W dobrą szmatę obleczony wytrzyma dużo więcej B)

PS.

Co nie przeszkadza Ci Jacku drobnych strzałek domalować. Strzeżonego... :lol:

J.

Zrobię jutro foto tej tkaniny. To mały kawałek, więc nie po szaleję. Muszę sobie jakiegoś zrobić na "wystawkę" chociaż. 

Przy okazji. Dla mnie tkanina kojarzy się niezmiennie z Czarnym. Nic na to nie poradzę. To jest kolebka tej metody dekoracji.

Podobnie z blachą nabiałową. Tą zapoczątkował i niezmiennie kontynuuje jej używanie Wideł.

Dlatego jeśli sięgam po te materiały, szukam sposobu na inne ich zastosowanie. Bo obydwa są wdzięczne do pracy i ciekawie mogą zmienić korpus naszych przynęt. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...