joker Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jak by ktoś na szybko. Ronin 55 wzdręga, GT, plamiakRonin 80 tęcza GTRonin 125 Płoć 2 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Tęcza 80 jak wolna jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Tęcza 80 jak wolna jeszczeA wzdrega 55 tyż niech bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Marcinie, odłożyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Płoć też odłóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Rozumiem, że to pod ten kij od Krzyśka ta płoć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Niedziela to tylko lakierek szedł na gotowce i gruntowanie nowych zacząłem. Ogólnie relaks, więc sobie dechę trochę mazałem. Całkiem dobrze to idzie, jak na pierwszy raz. Podoba mi się to coraz bardziej. Może przestanę strugać i zacznę malować Różne kąty padania światła. Aparacik za stówkę i już ciemno, więc szału nie ma. Coś widać. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Nie no co ty:p leszczyna mi schnie na balkonie pod to:p Jeszcze miesiąc.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Robert to jest blat od Snowboardu:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 skate deck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Córce bardzo się podoba.Właśnie rozpacza, że tego okonia przekreślonego nie ma... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 To dla córki zrobię z balsy i jednym kółkiem do sznurka. Będzie sobie w kąpieli pływała z rybką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie mamy wanny , a 8 lat to za duzo na Balse:pJakieś zabawki od tomy'ego muszę jej zamówić na urodziny.Albo tenkare, bo jest na etapie bata:p a wczoraj jak na nimfe wyciągneła szczupaka to pół dnia się cieszyła, kręcić muchy też chce Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez ezehiel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wieczorem dokończyłem Golden Dorado. Ależ mi się dobrze spało Na ścianie będzie wyglądać tak 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Fajny deck jeździłem na desce 5 lat, szkoda, że przestałem bo bym sobie zamówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Na pierwszej rampie byś go zrypał Taki deck, tylko na ścianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Trójka jeszcze bez sternika - priv.Fury 4,5cm 4g pływające z kotwiczkami VMC. Pod okonia, klenia, pstrąga. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Robert tyś sternik:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Robert tyś sternik:p Sternik, żagiel i okręt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Roniny 55 też idą już non stop jakby coś 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 A jest jakaś szansa na odsłonę Ronina w nowym rozmiarze (X)L? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 A jest jakaś szansa na odsłonę Ronina w nowym rozmiarze (X)L? XL to 12,5cm 70g. Jest, łowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dla przypomnienia tonące Roniny, waga dla lekkiego malowania z kotwicami Owner. Dołożenie aluminium, folii lub tkaniny, to również więcej lakieru i większa masa woblera. 55 - 8g80 - 21g110 - 45g125 - 70g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Joker piękne.Kurcze kusi mnie sklep z takimi woblerami.Widziałbym tam-Twoje przynęty,Janusza i Kielo.No i moje gdzieś tam z boczku.Jeszcze kogoś bym dobrał o!Sidor też ogarnia i Parf.To są piękne rzeczy.No!i pstrągi Bobesku. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Tomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Takie sklepy powstać muszą i powstaną. Też mam pomysł na małą galerię u siebie w mieście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi