Melanzyk Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Hej Jokerze Znajomy podeslal mi fotke pstraga 44cm zlapanego na fario5. Jest to jego PB. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Gratuluję koledze jego PB ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Wobki Wspaniałe robisz Do tego łowne Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Czas radości i spokoju. Czas rodzinny i bezrybny. Do usłyszenia we wtorek 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Picasso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Bardziej Kandinsky, albo Miro Tak czy siak fantastyczna! Joker jesteś Artystą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Nawet jajka wielkanocne wychodzą ci jak dzieło sztuki widać tu dużo zaangażowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Córka po obejrzeniu jaja powiedziała jak Bigrafi. Mnie bliżej do twórców wymienionych przez Peekola.Poza tym zachwycam się Escherem i jego kosmicznej precyzji drzeworytami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Tak Esher... Ale jajo to nie ten klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Uwielbiam Twój wątek właśnie za to, iż poza pięknymi woblerami które tworzysz, ciekawostkami związanymi z naszą wędkarską pasją, można znaleźć tu coś wspaniałego dla oczu i duszy. Pogodnych i spokojnych Świąt. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ostatki pstrągowe z Fario odjechały. 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Robert cudo. A moja żona wypaliła - o to to ładne, nawet bardzo-. Do niedawna podobały się jej tylko moje wobki, a tu masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Cześć.Ten na dole z pierwszej fotki jest zaj......fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Robert cudo. A moja żona wypaliła - o to to ładne, nawet bardzo-. Do niedawna podobały się jej tylko moje wobki, a tu masz Mam to samo,na razie podobają się jej tylko moje wobki,ale po rozmowach z jej przyjaciółkamki to najlepiej jak bym był został jubilerem :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Piekne, te z pomaranczowym akcentem bardzo mi sie podobaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Mam to samo,na razie podobają się jej tylko moje wobki,ale po rozmowach z jej przyjaciółkamki to najlepiej jak bym był został jubilerem :D :DOt to :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ostatki pstrągowe z Fario odjechały. DSCN1291.jpg DSCN1292.jpgDSCN1290.jpgAle Ty wymiatasz chłopie Superanckie malowanie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Cześć.Ten na dole z pierwszej fotki jest zaj......fajny Płoteczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Teraz kończę jerki by dotarły w kilka miejsc przed 1 maja. Przy okazji machnąłem swoje brzydkie prototypy w jakieś sensowne barwy, żebym i ja miał czym rzucać w pierwszy majowy weekend. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Roninów 80 też mi brakowało w pudle a także Rex-ów 111 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Super przynety ile ważą ? Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Kanon123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Robert szalejesz, uwielbiam oglądać Twoje wobki i nie ukrywam że trochę czerpię z Twojego artyzmu na korzyść moich wobków A żonie już Twoich nie pokazuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Super przynety ile ważą ? Rex 8cm 15gRex 11cm 27g Pływający jerk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 A żonie już Twoich nie pokazuję Żonie pokazuje się jedynie własne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi