Skocz do zawartości

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Rekomendowane odpowiedzi

Standardowe kolory bezwładnościowych przynęt dedykowanych szczupakom oraz możliwe dekoracje dodatkowe. Czyli aluminium lub holograficzna folia.

attachicon.gifpike colour.jpg

Takiego okonia jak ten w lewym dolnym rogu pożądałbym, tyle że wielkości dopasowanej do podłych rozmiarów pogłowia ryb cętkowanych w moich wodach. W innym przypadku mógłby być bezwzględnie selektywną przynętą  :lol:

Takiego okonia jak ten w lewym dolnym rogu pożądałbym, tyle że wielkości dopasowanej do podłych rozmiarów pogłowia ryb cętkowanych w moich wodach. W innym przypadku mógłby być bezwzględnie selektywną przynętą  :lol:

Piotrek jasne :)

Jeszcze tydzień, no może 10 dni i powinien się pojawić gotowy model na duże ryby. Roboczo w testach jako Twister R. Teraz czeka na jakąś docelową nazwę. 15cm pływający klasyk oraz wersja 12cm z możliwościami kombinowania. Poniżej ten drugi jako prototyp z tym co miałem pod ręką.

Oryginalne dodatki dopiero są opracowywane przez dobrego krętacza. Więc jest to mój pierwszy projekt, w którego ostatecznym kształcie bierze udział wędkarz specjalizujący się w innej metodzie połowu.  :) Cały pomysł jest mój od początku do końca.

post-46021-0-86753200-1400176234_thumb.jpg

Małe wersje pod pstrąga też już praktycznie gotowe. Tu będzie to w wersjach na jedną kotwicę lub hak, czyli ukończenie projektu dla serii No Kill. Może w tym sezonie nie będzie wszystko dostępne, ale w przyszłym roku to flagowa oferta u mnie. Zdjęcia i filmy z pracą całej serii No Kill na koniec lata, jak zapowiadałem w lutym.

Edytowane przez joker
  • Like 1

Daj później znać jak te smuklejsze ci się sprawdzają w łowisku, powinieneś być bardziej niż zadowolony :) Lotność na multik rewelacyjna

W weekend jade je przerzucac bo juz z pudlua wypadaja :)

P.S a jak temat kotwic bezzadziorowych u Ciebie :)?

• Like 1

Rafale, czekam na bez-zadziorowy zestaw z Francji. Opóźnienie nie po mojej stronie. Mam nadzieję, że do końca maja coś dotrze. Głównie na haki czekam, ale i kotwice też. Są w kraju dostępne, ale mnie jeszcze cena inna interesuje. 

:)

Ownery mogę mieć już, bo ich używam na co dzień.

Chyba na letniej niżówce pomoczę staruszki, bo się rozeschły dawno nie moczone :)

post-46021-0-06642200-1400328774_thumb.jpg

i jakby ktoś reflektował, to jest zestaw do zgarnięcia, jakby co to na priv proszę

post-46021-0-86795800-1400328842_thumb.jpg

To przy okazji dodatkowych zamówień machałem. 

Edytowane przez joker
  • Like 3

Krótkie info.

Teraz idą Roniny 80 i po raz pierwszy do dyspozycji będą Roniny 70 :)

Siódemka wagowo około 15g i mam identyczną żywotność jak ósemka. Bardzo sportowy model, więc w pudełku każdego zawodnika być powinien  :rolleyes:

Jeszcze tydzień, no może 10 dni i powinien się pojawić gotowy model na duże ryby. Roboczo w testach jako Twister R. Teraz czeka na jakąś docelową nazwę. 15cm pływający klasyk oraz wersja 12cm z możliwościami kombinowania. Poniżej ten drugi jako prototyp z tym co miałem pod ręką.

Oryginalne dodatki dopiero są opracowywane przez dobrego krętacza. Więc jest to mój pierwszy projekt, w którego ostatecznym kształcie bierze udział wędkarz specjalizujący się w innej metodzie połowu.  :) Cały pomysł jest mój od początku do końca.

attachicon.gifkoncept.jpg

Małe wersje pod pstrąga też już praktycznie gotowe. Tu będzie to w wersjach na jedną kotwicę lub hak, czyli ukończenie projektu dla serii No Kill. Może w tym sezonie nie będzie wszystko dostępne, ale w przyszłym roku to flagowa oferta u mnie. Zdjęcia i filmy z pracą całej serii No Kill na koniec lata, jak zapowiadałem w lutym.

Super pomysł, jednak ktoś mnie wyprzedził za myślałem o czymś takim.

Osobiście inspirowałem się Svaertzonkerem od Abu

Sam miałem coś takiego póki nie ugrzęzło w podwodnych czeluściach i super podobała mi się kontrola wabika:

55669_1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...