Skocz do zawartości

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy Jerkbait planuje Zlot pstrągowy nad Bobrem lub Kwisą, ale ja już planuję taki wyjazd na wiosnę. Taki kolejny Zlot mi się marzy, tym razem dedykowany pstrągom i liczę tu na pomoc kilku kolegów w Tym Pietro i Ricci-ego :D Ja bym zaprosił specjalnego gościa na tą imprezę, czyli Józefa Sendala, co byłoby interesującym samo w sobie bo to gawędziarz, wędkarz i rzemieślnik woblerowy doskonały. :)

• Like 1

Dzisiaj dostałem baty od swojego jeziorka. Jeszcze na jerkbaity takiego numeru nie miałem. Trzy ryby, trzy ataki, w tym dwie ryby na kiju i nic do ręki nie dojechało. Największa przyszła do Shinu 135 i zawróciła przed pontonem. Dwa szczupaki zacięte, lecz fatalnie na Denata135. Pociechą jest fakt, że wędkarz z brzegu miał dwa szczupaki na kiju i też mu spadły. To był udany wypad mimo wszystko, bo wczoraj na innej wodzie było zero.

Mój dzisiejszy zestaw na poranny wypad.

post-46021-0-82017400-1411900975_thumb.jpg

Edytowane przez joker
  • Like 2

Końcówka zaległości. Ronin 70 komplet i jeden Ronin 80 dla mnie. Dwa dni dla Amoka 80 i wreszcie mogę przyjmować zapytania o kolejne przynęty. W planach Koma 85, Ronin 80, Denat 135, te na pierwszy rzut. Zapraszam.

post-46021-0-06918900-1411969784_thumb.jpg post-46021-0-23181200-1411969777_thumb.jpg

Amok jest tak interesujący, ze będzie szersza paleta długości. Jutro pokarzę wam rozmiar 60 czyli 6cm pod pstrąga. Pierwsze modele testowe, jeszcze nie wiem czy dobrze utrafiłem z balastem. Zrobiłem też testowy rozmiar 105. Jeśli dobrze pójdzie to wielkości będzie sporo 60, 80, 90. 105 i 130. Dwa największe pod głowacicę, sandacza, szczupaka i suma, a kto wie może i na duuużego bolenia ;)

Bardzo proszę o potwierdzenia przyjazdu na spotkanie towarzysko-wędkarskie nad jeziorem Soczewka w dniach 24-26 października. Nie zostawiajcie tego na ostatnią chwilę, bo to utrudnia sprawy organizacyjne. Osoby, które wpisały się na listę niezobowiązującą wypadało by, żeby napisały do mnie jak się sprawy mają. Niezobowiązująca lista przyjazdu zobowiązuje do podjęcia akcji, to jest fair wobec mnie jako organizatora.

Dziękuję na dzisiaj tym, którzy deklarują przyjazd oraz tym, którzy powiadomili mnie o rezygnacji z przyjazdu. Bardzo to doceniam :)

• Like 1

Dobry..

Joker, to nie żart ani nic takiego.

Niestety jak na złość przed zdjęciem się wypiął więc ułożyłem tylko do zdjęcia....

Twój Ronin80 w malowaniu "Niemiec" wyciągnął dziś....

attachicon.gifkarp.jpg

Skojarzył pewnie z popcornem :D

Zeszłej jesieni Ronin 80 zaliczył trzy karasie. Gupie te ryby jakieś ;) 

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...