ezehiel Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Penów nie będę piał. Dobra robota, kluski zweryfikują twoje dzieło. Zastanawiam się czy nie masz gdzie u siebie długiej cienkiej piątki. Drobna ukleja stylem podobna do tych od bobra.Pasowałoby do kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Nie znam tych bobrowych uklei. Piątki narybku też robiłem i szablony oraz korpusy mam. Może w maju coś ci wystrugam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Robert "kunie" fantastyczne ! Jeżeli pozwolisz to na własne potrzeby chciałbym skopiować sobie takiego pod najcięższe warunki terenowe gdzie nie podam nic muchówką. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Pasikonie.... przeswietne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Robert "kunie" fantastyczne ! Jeżeli pozwolisz to na własne potrzeby chciałbym skopiować sobie takiego pod najcięższe warunki terenowe gdzie nie podam nic muchówką. Jutro zrobię filmik jak powstają nóżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Pracowity dzień za mną przy muzyce Prins'a, bo mu się wczoraj zmarło. Jeszcze dwa zamówienia na ukończeniu i już tylko te na Stora Bellen pozostały. Wino dzisiaj wyjątkowo mi smakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 To pasikoniki ?To konie jak araby z Janowa . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Mini Series - Edycja 2016 alfabetycznie Bzdyg- kleń, pstrąg powierzchniowy, dryfujący, można nim animować odbicia na boki Fario - kleń, pstrąg, okoń pływający, idealny do łowienia z wachlarza bez skracania żyłki, lubi subtelną prezentację, zanurzenie do 1m Fry - wszechstronny neutralny z kotwicami UL, zanurzenie do 1m Kosa - jaź, kleń, okoń tonący, drobne silne drgania, zanurzenie do 1m, a nawet więcej na cienkich żyłkach ONE - wszechstronny wolnotonący,zanurzenie do 1m Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez joker 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Nurt - jaź, kleń, pstrągwolno-tonący, podpowierzchniowy, zanurzenie do 30cm Pasikonik - jaź, kleńpowierzchniowy, dryfujący Rio - jaź, kleń, okońpływający, zanurzenie 05 - 1m Tyger - kleń, okoń, pstrągtonący, bardzo agresywny, zanurzenie do 1,5m + Żuk - jaź, kleńpływający, smużak, podpowierzchniowy do 10cm Wrzucę jeszcze film "wannowy", który nie pokazuje w pełni właściwej pracy niektórych woblerów. Na przykład Kosa, Nurt, czy Tyger potrzebują nurtu aby zagęścić pracę. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez joker 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Kapitalne te bzdygi i pasikoniki. Nie chciałeś testowo dorzucić do co niektórych sterów coby pod prąd delikatnie pracowały? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Tomku, one dawniej miały stery, a nie posiadały skrzydełek czy też nóżek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dzisiaj zrobiłem street fishing z kilkoma modelami z Mini Serii w towarzystwie Franca. Liczyliśmy na jazie, lecz były jedynie boleniki do 40cm i okonie. W sumie każdy zabrany model złowił ryby. Zwycięzcami w ilości ryb były Fry i Fario, potem One, Rio, Kosa i Nurt, który złowił swoją pierwszą rybę i był nią okoń, co akurat mnie nie dziwi. Z uwagi na nieregulaminowe dla forum wielkości ryb oraz okres ochronny bolenia, zdjęć niestety nie będzie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Chętnie odpowiem na pytania dotyczące pracy woblerów gdyby były jakieś wątpliwości, co jest możliwe bo jakość obrazu słaba. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Takie tam, może komuś się przyda 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Na bank skorzystam z tego patentu, super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Pomysł na właśnie takie wykonanie nóżek skokowych padł po obejrzeniu zdjęć pasikoników. Niektóre mają zgrabne kolanka Skupiłem się na tych kolankach i rozwiązanie się znalazło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Teraz już lajcik panowie. Dorobię trochę woblerów na wyjazd i to wszystko do połowy maja. Jestem ciekaw sterowca. Jak go przyjmą szczupaki. Taka ciekawostka w moim wydaniu, ponieważ nie zdarzyło mi się jeszcze jechać w nieznane z nieznanym mi woblerem, ha, ha, ha Konkurs zagadka. Profil ten sam, balast rozłożony identycznie. Jeden z omyłkowo wklejonym stelażem. Trzy szczuplejsze od pozostałych. Jeden z oczkiem umieszczonym w sterze. Trzy płytko schodzące. Cztery DR. Ile sztuk nowego prototypowego woblera zabieram do Szwecji na testy? Zwycięzca wybierze sobie wersję kolorystyczną i pod koniec maja mu wykonam i wyślę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Strzelę na szybko 8? Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Qcyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 To ja w drugą stronę polecę, 12- na bogato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 niech bedzie 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egonic Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 3 to jednak chyba ciut za mało, najmniejsza możliwa ilość wychodzi mi 4 pod warunkiem, że DR może być płytko schodzący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi