Skocz do zawartości

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zauważyłem, że jeszcze jedna osoba napisała dziewięć, a nie było mnie w sieci by wcześniej zareagować na pierwszą prawidłową odpowiedź. Nie pozostaje w takim przypadku nic innego jak zrobić dwa woblery. Więc Pold3k i Lajcik w maju dostaną do wyboru kolor oraz rodzaj pracy przynęty do wyboru,

• Like 2

Następna raza trza będzie zamówić 2 takie zestawy. Jeden do używania, drugi dla samego " mania". :)

Super To wygląda!

Dwa jeszcze są, a tu niecierpliwy zamawiający. Zabrał zanim przyszły pudełka i proszę. Pierwszy jaź w życiu 42cm na ONE. By nie było, kolega wysoko w GP Mazowsze  B) Ale tak bywa, że czasem jakiejś ryby nie możemy złowić pomimo posiadania najlepszych woblerów jakie stworzono w Polsce. Dlatego bardzo się cieszę Tomku, że ONE otworzył twój worek z jaziami. Będziesz je teraz łowił na co zechcesz. Magia :)

post-46021-0-87534100-1461694717_thumb.jpg

• Like 5

Tak bardzo fajnie się rwie przyznaję . :)

Miałem już okazję z tym faktem się zapoznać .

Niespełna połowa zestawu  zmieniła miejsce zamieszkania z ciepłego pudełka na środowisko wodne.  

Co prawda , na szczęście ja miałem dużo mniejszy wkład w pozbywaniu się przynęt od Roberta , ale też dołożyłem swoje 3 grosze.

Ale za to wynagradzały rybki  , które mimo paskudnej pogody się odwdzięczały .

Nie grzeszyły powalającymi rozmiarami więc fotek nie będzie. 

• Like 3

Wszystko wskazuje na to, że od 1 maja już tylko na ryby :) Jednym słowem zaczynam ciąg tarłowy aż do połowy maja. A potem struganie się zacznie.

Coś tam wam pokarzę z tego co włożyłem do swoich pudeł pod szczupaki, ale nie wszystko, oj nie. :D

Jutro może coś sfocę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...