ezehiel Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 witam....wczoraj jakaś bestia dorwała się do amoka... poszła w chaszcze...biedny amok siedzi pod wodą na konarze...jak nie będzie dziś lało jadę zwiedzać zbiornik... Joker, praca wyśmienita nowych tworów, koma i amok zaliczyły wczoraj po 60-tce zębatych.w tym tygodniu miały być testy na wiśle... ale mnie podkusiło.... (facepalm) za soooo?! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 ...a tu rzut oka na rodzinę Amoka DSCN1752.jpg 8cmW środku z lewej 9cm w wersji pierwszej i z prawej nowa niższa uklejka10,5cm być może tak zostanie, ale jeszcze decyzja nie zapadła. Kilka osób musi tym również po rzucać Zgrabne uklejowate w jokerowym stylu krojone i malowane. Nazwa też super, koma czyli przecinek pasuje do prującej boleniówki, wzbudzającej amok wśród ryb! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Przyjaciele,jestem lecz mam kilka spraw na głowie, które muszę dokończyć. Przepraszam, że nie odpisuję na wiadomości, a także, że przedłuży się dokończenie korpusów, na które czekacie. Nie zawiodę was Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 jooker - wiem, że dla niektórych zabrzmi do dziwnie, ale tak to już czasem jest, że w życiu zdarzają się rzeczy ważniejsze niż jerkbait.pl i ryby pomyślności... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 jak to ważniejsze niż jerkbait .pl stara moja mówi że nic nie ma ważniejszego od tego jerbaita :lol: 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 jak to ważniejsze niż jerkbait .pl stara moja mówi że nic nie ma ważniejszego od tego jerbaita :lol: Powiedz to Putinowi:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Kto to ten Putin ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 to chyba ten gość od zippo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Kto to ten Putin ?Putin?jak to nie wiesz kto? wstydź się...Putin robi pilkery na morze czarne na krymie siedzi.. nie słyszałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Cześć koledzy wędkarze Wszystko wskazuje na to, że do niedzieli dokończę woblery. Potem będę was pojedynczo powiadamiał o wysyłce. Gdy roześlę zaległe drewniane ryby, znów będzie mnie dużo tu i w innych miejscach. serdeczności wszystkimRobert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 jak coś to ja.... mogę być jako ustatni na liście wysylek. nie śpiesz się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Mifek Masz duże zapasy widaćRobert zamówienia na październik już zbierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Takie się ścigacze od 65-68cm na Komę ostatnio trafiały Robert .Zabawa przednia bo aż 4 szt. Był też rodzynek, ale jak się hamulca zapomina dokręcić to póżniej tak wychodzi. Pozdro. A to fartowny wobek tego dnia. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Super graty Robert 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 bry..gratki ryby.. perfecto... w warszawie na wiśle cicho się zrobiło.. czasem klenie przy brzegu ścigają drobnice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Rozmawiałem przed chwilą z Robertem i prosił mnie o napisanie w wątku że ze względu na stan zdrowia ( niestety trafił do szpitala) nie będzie przez jakiś czas dostępny, wszystkie tematy obiecanych przynęt załatwi po powrocie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Robert, szybkiego powrotu do zdrowia życzę. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zdrowiej, Robercie.Wypocznij, zapisuj wszystkie pomysły na nowe woblery, telewizji nie oglądaj ( ), niczym się nie martw.Bądź zdrów.Czekamy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Joker, Ehhhh w szpitalu pracownie otwierasz?Zdrowia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Szybkiego powrotu do zdrowia Robercie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wracaj do nas szybciutko, dużo zdrowi Robciu :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wracaj szybko do zdrowia imienniku , woda czeka . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Robert życzę Tobie szybkiego powrotu do zdrowia !!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zdrówka bo to najważniejsze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi