Skocz do zawartości

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Rekomendowane odpowiedzi

Lepiej edytuj szybko ten post....

Ja uznam, że nie widziałem

Też widziałem ;) :P :lol: :lol: za póżno ...

ja nimi nie łowię, ale jak toś mocno na mnie "naciska", to mój umysł szuka pomysłu na daną konstrukcję. Amok i Koma to właśnie efekt pozytywnego nacisku. Tak lubię być molestowany :D

Ja też tak mam :ph34r: ,tylko że to ja lubię molestować ;) :D :D :blink: :o :lol: :lol:

Trzeba było się nie przyznawać ...Teraz będziesz z nami miał :P :P :P :ph34r:

• Like 2

To jest Konkursowy strzał przez duże "K"...

Wysyłałeś to gdzieś ?

Nigdzie nie dawałem tego. 

W 2007 roku jadąc na pstrągi zatrzymałem się przy wysypisku śmieci i zrobiłem około 20 zdjęć. Większość do kosza się nadaje, część jest w miarę.

post-46021-0-90924100-1410547617_thumb.jpg post-46021-0-18257600-1410547623_thumb.jpg

A tylko trzy są dobre, w tym to za które dostałem od was komplementy. Za co dziękuję.

Jestem na weekend w domu. Jakby coś to mój nowy numer telefonu podaję 570 230 488.

W poniedziałek wyślę kilka KOMA75 bo są gotowe tylko ze szpitala nie było jak wysłać. Tam gdzie są Amok trzeba tydzień poczekać, przepraszam.

Edytowane przez joker

Może za wcześnie, ale co tam.

Razem z Krystianem mieliśmy opracować sterowca na bolenie, ale nie zdążyliśmy. Miał też  w tym uczestniczyć Siwy Pike i plany wzięły w łeb. Przynęta miała się nazywać Gray Wolf. Jeśli Darek zechce to razem coś opracujemy. Ja ze swojej strony zapowiadam sterowca ku pamięci Krystiana, jest już zaprojektowany i będzie nazywał się WOLF, a pierwszym testerem będzie brat Krystiana i Siwy Pike.

Edytowane przez joker
  • Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...