karolkrause Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zdrowiej Robert , zdrowiej bo nam tutaj Ciebie BRAK !!!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Robert, przynęty zdążysz zrobić... Zdrowie ważniejsze 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 dopadłem gdzieś internet, ale popatrzeć co w waszych wątkach, więc nie mam czasu na pisanie tutaj pozdrawiam 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ważne Mail do kontaktu tylko ten ngpciarka@gmail.comZe względu na śmieciową pocztę na wp, zamykam tam adres trebor.c@wp.pl. Proszę was o dokonanie zmian w liście kontaktów. Pozdrawiam i dziękuję Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Noże same się tępią same od strugania w myślach. Mam pomysł na trolingowca, więc jak wrócę siadam do gada 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Jakby ktoś się martwi czy dla niego starczy to donoszę, że czeka na mnie 60 m bieżących lipowych listew Poza tym na próbę brzoza i kasztanowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Noże same się tępią same od strugania w myślach. Mam pomysł na trolingowca, więc jak wrócę siadam do gada :DH Heh każdy się za trollingowce bierze. Jakiś wirus trollingowy w powietrzu czy jak? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 ja nimi nie łowię, ale jak toś mocno na mnie "naciska", to mój umysł szuka pomysłu na daną konstrukcję. Amok i Koma to właśnie efekt pozytywnego nacisku. Tak lubię być molestowany 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Lepiej edytuj szybko ten post....Ja uznam, że nie widziałem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Lepiej edytuj szybko ten post....Ja uznam, że nie widziałemTeż widziałem :lol: za póżno ... ja nimi nie łowię, ale jak toś mocno na mnie "naciska", to mój umysł szuka pomysłu na daną konstrukcję. Amok i Koma to właśnie efekt pozytywnego nacisku. Tak lubię być molestowany Ja też tak mam ,tylko że to ja lubię molestować :D :lol:Trzeba było się nie przyznawać ...Teraz będziesz z nami miał :P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Krystian ja czekam na nasze spotkanie z Darkiem. Czuję, że z tej fuzji wypali niezła bomba na przyszły sezon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 jakoś brakuje mi jętki chętnie poszedłbym z suchą na lipienia lub pstrąga 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 co ja bym dał aby móc połapać rybki o których mówisz.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 jakoś brakuje mi jętki c3a71d1fae.jpeg chętnie poszedłbym z suchą na lipienia lub pstrągaNie ma nic piękniejszego od jesiennego brodzenia Za Lipkami a ja mam zaproszenie nad gòrny... Podobno Kardynały pod 50 nie sà rzadkościà 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Taki strzał, pewnej jesieni trafiłem. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Super strzał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) To jest Konkursowy strzał przez duże "K"... Wysyłałeś to gdzieś ? Edytowane 12 Września 2014 przez nowwwak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 To jest Konkursowy strzał przez duże "K"... Wysyłałeś to gdzieś ? Nigdzie nie dawałem tego. W 2007 roku jadąc na pstrągi zatrzymałem się przy wysypisku śmieci i zrobiłem około 20 zdjęć. Większość do kosza się nadaje, część jest w miarę. A tylko trzy są dobre, w tym to za które dostałem od was komplementy. Za co dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Jestem na weekend w domu. Jakby coś to mój nowy numer telefonu podaję 570 230 488. W poniedziałek wyślę kilka KOMA75 bo są gotowe tylko ze szpitala nie było jak wysłać. Tam gdzie są Amok trzeba tydzień poczekać, przepraszam. Edytowane 14 Września 2014 przez joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Może za wcześnie, ale co tam.Razem z Krystianem mieliśmy opracować sterowca na bolenie, ale nie zdążyliśmy. Miał też w tym uczestniczyć Siwy Pike i plany wzięły w łeb. Przynęta miała się nazywać Gray Wolf. Jeśli Darek zechce to razem coś opracujemy. Ja ze swojej strony zapowiadam sterowca ku pamięci Krystiana, jest już zaprojektowany i będzie nazywał się WOLF, a pierwszym testerem będzie brat Krystiana i Siwy Pike. Edytowane 13 Września 2014 przez joker 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Lojalność zobowiązuje. Nie ujawnione miejsce połowu na Komę. Kilka ryb z jednego wypadu. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 ... a tu wspomnienie sezonu pstrągowego i największy mój kropas z 2014. Przynęta No Kill 60 w kolorze klenia 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 ... a tu wspomnienie sezonu pstrągowego i największy mój kropas z 2014. Przynęta No Kill 60 w kolorze klenia no kill 60.jpgTaki mi się śni po nocach , ładny byczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Holo... Pamiętasz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi