Skocz do zawartości

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy już otworzę pracownię...

Woblery z podpisem joker będą mocno limitowane i praktycznie tylko w wersji ekskluzywniej. Tak jak ta 'amazonka", a wcześniej ryba w ryby - grafika i malarstwo jednym słowem.

post-46021-0-57150600-1410609776_thumb.jpg post-46021-0-71694800-1410630215_thumb.jpg

Całość ta dzisiejsza będzie dostępna z logiem i zniknie napis joker. 

... ale to jeszcze chwile. Przygotowuję was na zmianę. Wątek pozostanie wyłącznie z pracami Jokera i nowymi konstrukcjami. Poza tym będzie więcej zdjęć z rybami.

Pomału realizuję własne marzenie i cieszę się, że mi w tym pomagacie. Cieszę się, że zakotwiczyłem z własnym wątkiem właśnie na Jerkbait.

Edytowane przez joker
  • Like 9

Może za wcześnie, ale co tam.

Razem z Krystianem mieliśmy opracować sterowca na bolenie, ale nie zdążyliśmy. Miał też  w tym uczestniczyć Siwy Pike i plany wzięły w łeb. Przynęta miała się nazywać Gray Wolf. Jeśli Darek zechce to razem coś opracujemy. Ja ze swojej strony zapowiadam sterowca ku pamięci Krystiana, jest już zaprojektowany i będzie nazywał się WOLF, a pierwszym testerem będzie brat Krystiana i Siwy Pike.

A ja miałem napisać do Ciebie o pomyśle na sterowca z nazwą Krysto.

Dzisiaj mieliśmy wspólnie rozmawiać o kierunkach rozwoju przynęt boleniowych obławiając Płockie miejscówki. :(

A ja miałem napisać do Ciebie o pomyśle na sterowca z nazwą Krysto.

Dzisiaj mieliśmy wspólnie rozmawiać o kierunkach rozwoju przynęt boleniowych obławiając Płockie miejscówki. :(

Darku nadal jestem otwarty na propozycję sterowca, który uhonoruje naszego kolegę. Sugestie mile widziane. W wolnej chwili się złapiemy na telefonie.

• Like 1

lepiej nie kasuj napisu.... to jest identyfikacja - proszę jak naj mniej zmian

Marcin rozumiem cię. Jednak ja nie rzucam słów na wiatr. 

Kiedyś tu napisałem, że wątek może pokazywać tylko prace spod własnych rąk jego autora i nadal tak uważam. To jest uczciwe i to jest wtedy ta nasza pasja. Natomiast wspomniałem już kiedyś, również tu w wątku, że marzy mi się pracownia. Więc jeśli dojdą dodatkowe ręce, to już tamte woblery będą miały logo, a moje nadal joker. Wierzę, że to nie odwróci ludzi od twórcy, a wręcz przeciwnie. Ja gram fair i każdego będę namawiał na takie podejście w dziale Lurebuilding. 

Oczywiście zgadzać się ze mną nie trzeba, każdy sam ciągnie swój wózek, zgodnie z własnym widzeniem świata. Mnie się tutaj podoba każdy wątek, jedynie korzystam z okazji by potwierdzić własne stanowisko. :)

Edytowane przez joker
  • Like 1

Robert, ehhh... Joker to marka... Jak suzuki, honda, Ikarus.

Nie chodzi, że made by joker...

Ze stajni jokera.... O to kaman..

I tak zostanie. Motor całej marki Joker. Jednak reszta musi ewoluować niestety, ponieważ JOKER jest już nazwą zastrzeżoną i nie nie mogę jej użyć oficjalnie w przyszłości :(

Darku nadal jestem otwarty na propozycję sterowca, który uhonoruje naszego kolegę. Sugestie mile widziane. W wolnej chwili się złapiemy na telefonie.

Prace rozpoczęte i już zaliczył pierwszego bolka. Zresztą to Twój twór jedynie modyfikowany by w przyszłości było łatwiej z jego wykonaniem. Zdzwonimy się na spokojnie. Pozdrawiam Cię serdecznie.

• Like 1

... a wszystko zaczęło się od tego woblerka. Kto by pomyślał, dokąd zaprowadzi mnie moja pasja...

attachicon.gifIMAG0792.jpg

cześć staruszku,

mówisz o szpitalu? :P

Jesteś artystą, masz dar...

część z twoich przynęt nie będzie łowić ryb ale będzie łowiła ludzi...

powinieneś pójść też w sprzedaż takich rzeczy... jako dzieło, tak jak sprzedają zestawy much ozdobnych

• Like 1

W sprawie zlotu.

Najważniejsza informacja jest tak że zlot będzie w dniach 24-26 października. Jezioro i stanica już zarezerwowane, to można popatrzeć http://www.pzwplock.pl/ .

Opłaty obowiązują z OM PZW. Impreza będzie oficjalnym zlotem naszego Forum :)

Szczegóły niebawem w specjalnym wątku. :)

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...