joker Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Również jednorazowa partia siódemek różnej maści, jak ktoś chętny to na priv.Przykładowe kolory na modelach Fario, Grande i Rio Grande Edytowane 31 Października 2014 przez joker 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 oj będą się lorbasy pasły , oj będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Roberto moje ustawione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Roberto moje ustawione ? Małych nie ustawiałem, nie zdążyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Super mają kolorki te dwie ostatnie serie napatrzeć się nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ostatnie 5 sztuk Fario 150 do zgarnięcia. 3 x wolno tonący, 2 x pływający Zestaw szczupakowo-trociowy 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ciekawià mnie te 150stki Robercie. Chętnie bym obejżał filmik z pracà. Te kolorki w czystej wodzie będá robiły robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ostatnie 5 sztuk Fario 150 do zgarnięcia. 3 x wolno tonący, 2 x pływający DSCN1877.JPG Zestaw szczupakowo-trociowy DSCN1876.JPGciekawe malowanie nawet irytujące, na miejscu szczupaka odrazu bym przywalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 ciekawe malowanie nawet irytujące, na miejscu szczupaka odrazu bym przywalił Jokerowi? Broń Boże . 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ciekawià mnie te 150stki Robercie. Chętnie bym obejżał filmik z pracà. Te kolorki w czystej wodzie będá robiły robotę Weź zamów a nie będziesz kombinować z filmami:pChcesz film włącz animal planet albo jakąś stronę typu xchomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Marcin wystarczy mi Ciebie w realu...???? Edytowane 3 Listopada 2014 przez spinnerman 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ale ja to nie fario tylko postrach dzików A fario to bajka:)Może ci pokażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 )))))) Chętnie oblukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Taki drobiazg po kilka sztuk, Fury 55 i testowe 45 mam takie testowe 4 komplety, oddam po taniości jak ktoś zainteresowany to na priv Edytowane 7 Listopada 2014 przez joker 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Robert, a ja to może bym przytulił jakiś taki zestaw stricte trociowy, siódemki 2x Fario, 2x Grande i 2x Rio Grande, w kolorach nieskromnych. Da się to? Jak chyci - "nanie" - się szczup lub osoś czy inne, ślę reklamację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Robert, a ja to może bym przytulił jakiś taki zestaw stricte trociowy, siódemki 2x Fario, 2x Grande i 2x Rio Grande, w kolorach nieskromnych. Da się to? Jak chyci - "nanie" - się szczup lub osoś czy inne, ślę reklamację... Wysłałem ci wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Ostatnie takie stado w tym roku.Cannibal 135 Edytowane 12 Listopada 2014 przez joker 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ello.A so wylatujesz na zimę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Może nie będzie czasu na struganie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Może nie będzie czasu na struganie Jak to Robercie?? Przeciez Ty musisz to robic i pokazywac nam swoja twórczość bo jest ona mega wspaniala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jak to Robercie?? Przeciez Ty musisz to robic i pokazywac nam swoja twórczość bo jest ona mega wspaniala Wolę was przygotować, niż zniknąć bez słowa jeśli taka będzie konieczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Robert proszę nie strasz Nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Nie straszę, jedynie piszę, że może mnie być mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Bedzie Cie mniej bo bedziesz wiecej strugal ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Bedzie Cie mniej bo bedziesz wiecej strugal ?? Na ryby wyskocz zamiast dociekać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi