joker Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Robert ale wszystko gra? Jak najbardziej 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Fajnie Cię widzieć "z powrotem" - brakowało tu Twoich art jerków, 'akrylków' no i... komiksów Joker Story oczywiście Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Małe uzupełnianie własnych pudełek. Model No Kill 60, tonący o masie 5g. Rzut oka na pracę tego modelu. http://youtu.be/0sMFQ7D39NM 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Poproszę zestawienie kolorystyczne .Do magazynku dla mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dorobiłem też starszy model pstrągowy o wielkości 45mm i wadze 3g. Będzie też coś dla was do wzięcia. Model Fart 45 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Te kolorki mam w nadwyżce Czarny Śliz pomarańczowy Śliz chatresure Płotka niebieska Płotka zielona 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 prze piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 świetna robota jak zwykle zresztą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 W końcu jakieś ożywienie w temacie:) Dla mnie niebieska płotka nr1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dobrze, że jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Te kolorki mam w nadwyżce Czarnyfart45 (2).JPG Śliz pomarańczowyfart45 (3).JPG Śliz chatresurefart45 (5).JPG Płotka niebieskafart45 (7).JPG Płotka zielonafart45 (4).JPGNajlepsze kolorki zawsze są w nadwyżce Ten black and red powala Pozwolisz Kolego, że bezczelnie zerżnę w celach totalnego pognębienia szczupaczego rodu :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dorobiłem też starszy model pstrągowy o wielkości 45mm i wadze 3g. Będzie też coś dla was do wzięcia. Model Fart 45 fart45 (1).JPG Majster- tylko tych woblerow z taka nazwa do anglojezycznego kraju nie wysylaj bo bedzie troche smierdzialo ( fart po angielsku to bak/puscic baka) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Majster- tylko tych woblerow z taka nazwa do anglojezycznego kraju nie wysylaj bo bedzie troche smierdzialo ( fart po angielsku to bak/puscic baka) Dziękuję za cenną podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 zmieni nazwę - podrasuje - na "Lucky fart" to wtedy będzie hicior 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 ... a może Fox? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 ... a może Fox? Fox by pasowal, taki cwany zwierzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Zaległe komplety dla kolegów 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Piękności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishingMEN Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Śliczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Jeszcze pstrągowo i wiosennie ale maj za pasem więc niedługo znów zacznę robić jerki. Edytowane 26 Marca 2015 przez joker 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Robert zdradź, o ile możesz, jakich farb używasz bo ostatnio malowanie pędzelkami mnie dość wciągnęło. Edytowane 26 Marca 2015 przez Piotrek Sukingaad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Czadowe te pstrągowe wobki, lubię taki klimacik w przynętach Super! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Robert zdradź, o ile możesz, jakich farb używasz bo ostatnio malowanie pędzelkami mnie dość wciągnęło. Akrylowe w zasadzie co popadnie, ostatnio Marimeri, ale też takie No name Używam też akwareli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dziękować, na pewno sprawdzę. Właśnie wróciłem z modelarskiego z kilkoma nowymi kolorami a zaraz jadę trochę pomoczyć kija w okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi