Skocz do zawartości

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Rekomendowane odpowiedzi

5 kompletów

Pierwszy model z dziesiątki Mini dostał stery i w zasadzie zostało tylko ustawienie. Na szybko test wannowy przed wklejeniem abym mógł opisać tutaj pływalność tego narybku, bo Fry o długości 4cm jest właśnie tym pierwszym. To najdłuższy z całej serii, ale nie najcięższy, niecałe 2,5g w zależności o kotwic jakie ostatecznie na nim zawisną. Przy kotwicach standardowych VMC nr.12 ma pływalność krytyczną, czyli krawędź grzbietu na styku z lustrem wody. Nieco cięższa kotwica zrobi z niego suspenda.

Pracę poglądowo można zobaczyć w wannie. Malowanie na płoteczkę, target głównie kleń i okoń, a także pstrąg i jaź.

post-46021-0-63325800-1457707707_thumb.jpg post-46021-0-26635000-1457707715_thumb.jpg

post-46021-0-92111900-1457707719_thumb.jpg

Tylko nie krzyczcie na mnie za kółeczka i kotwiczki, to tylko testowe, więc po rozginane od wielu zmian :)

• Like 28

Przepraszam nie mam czasu na odskoki w dłubaniu drobiazgu pond to co jest zaplanowane. Dlatego bardzo proszę o nie zamawianie pokazywanych tu kolejnych modeli z serii Mini. Coś dorobię na koniec maja jak będą chętni, ale bez przesady, małe woblery to nie jest dla mnie priorytet.

Dziękuję za wyrozumiałość. :)

• Like 1

Kiedy pytasz o dwa - trzy woblery, to z twojego punku widzenia są to tylko dwa - trzy woblery. U mnie wygląda to inaczej. Zgodziłem się dorobić dla kilku osób One poza kompletami i powiedziałem Stop, bo komplety mają dostać odbiorcy teraz, a nie w lipcu. I gdybym zaczął dokładać kolejne dwa -trzy z innych modeli, to nigdy bym tych kompletów nie dokończył...

post-46021-0-27388500-1457948361_thumb.jpg

• Like 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...