joker Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Robert wypatruj listonosza...... Oho, niespodzianka jakaś leci. Uwielbiam niespodzianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Joker, a którego jest zlot? Tylko, że ja będę do piątku włącznie, tak wyszło. Więc spotkam raptem kilka osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Tylko, że ja będę do piątku włącznie, tak wyszło. Więc spotkam raptem kilka osób Oj tam, oj tam. Kilka. Ale jakich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Masz rację Januszu, sami wyjątkowi ludzie się tam spotkają w tym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ogłoszenie parafialne dla ludzi z mojej okolicy Uwaga pstrągarze!!!14 października zarybianie Skrwy Prawej pstrągiem potokowym. Zbiórka o godz. 8:00 w Sikorzu przy kościele. Kto zdrów i żyw proszony o pomoc w roznoszeniu materiału zarybieniowego. Zapraszam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Mogę ponosić trochę tych potworów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Mogę ponosić trochę tych potworów No ja mam nadzieję, że będziemy w parze do tych wiader i worków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 podkłady pod coś tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Dwa na Dunajec - 3/4 malowania pokazane pod różnym kątem padania światła. A tu jeden z próbników do szukania kombinacji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Przyszła dzisiaj do mnie paczka niespodzianka od Piotra Dziadury, teraz to mam czym kombinować. Piotrze jeszcze raz dziękuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Kolejny udany połów kolegi na Ronin 80 Najważniejsze dla mnie są potwierdzenia na maile o połowach na Roniny. Z dumą mogę napisać, że poza jednym wyjątkiem każdy nabywca złowił ryby. Na okazy jeszcze przyjdzie czas, bo do 5,5 i 8cm rzadko skaczą duże szczupaki. Edytowane 11 Października 2013 przez joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Kolejny udany połów kolegi na Ronin 80 szczupły.jpg szczupły2.jpg Najważniejsze dla mnie są potwierdzenia na maile o połowach na Roniny. Z dumą mogę napisać, że poza jednym wyjątkiem każdy nabywca złowił ryby. Na okazy jeszcze przyjdzie czas, bo do 5,5 i 8cm rzadko skaczą duże szczupaki. Na focie to ten wobek co mnie się podobał ,tyle że na poprzedniej focie był do góry brzuchem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Tak to ten. Użyłem na nim nowego materiału, który nie za bardzo na dłuższą metę. Lakier powoduje płynięcie powłoki z alu Żeby było ciekawiej, to on jest z moich prywatnych, czyli praca - "niepełnosprawny". Wolniej tonie i nie ma lustra w opadzie. Nim trzeba nieco inaczej łowić i jak widać, Jackowi nie trzeba za dużo tłumaczyć. Wystarczy raz pokazać No jest mistrzem i tyle. Edytowane 11 Października 2013 przez joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Zmienić materiał i do przodu,niepełnosprawny czasem oznacza łatwy łup,więc............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 niepełnosprawny czasem oznacza łatwy łup,więc............Dokładnie miałem boleniowego komandosa bez jednego oka łowił wyśmienicie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Testowe - III i V przed ostatnimi dodatkami, więc na finiszu prawie. Drugi etap z tym wabiem za mną. Teraz kulminacyjny moment przede mną, albo wyjdzie dobrze, albo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Testowe - III i V przed ostatnimi dodatkami, więc na finiszu prawie. III i V.jpg Drugi etap z tym wabiem za mną. Teraz kulminacyjny moment przede mną, albo wyjdzie dobrze, albo... thymon 1etap.jpg thymon 2 etap.jpg....... albo zaje...dobrze heheh innej opcji nie bedzie taka fachura nie cofa sie w tyl :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Najważniejsze dla mnie są potwierdzenia na maile o połowach na Roniny. Z dumą mogę napisać, że poza jednym wyjątkiem każdy nabywca złowił ryby. Na okazy jeszcze przyjdzie czas, bo do 5,5 i 8cm rzadko skaczą duże szczupaki. Oho to pewnie o mnie chodzi.Dzieje się tak ponieważ łowię z ludżmi którzy chcą tylko trolowac.Robert,poprawię się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Leszku spoko, wierzę w ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 @bielik nie jest źle po kolejnym 3 etapie. W zasadzie teraz kosmetyka tylko, jakieś płetwy i lakier, lakier, lakier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Karki A tu dla kolegi tibhar jeden radosny do kompletu. Skorzystałem z prezentu od pietro82 i nałożyłem ręcznie tą piękną pomarańcz. Edytowane 13 Października 2013 przez joker 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Cztery etapy za mną i na tym koniec malowania, pozostał jedynie lakier na pokrycie całości. Całość pokażę po lakierowaniu. Egzemplarz do kupienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 A tu dla kolegi tibhar jeden radosny do kompletu. Skorzystałem z prezentu od pietro82 i nałożyłem ręcznie tą piękną pomarańcz. joker_ronin_orange.jpg tablica1.jpg Chłopie co Ty masz w głowie to ja już nie wiem zajefajne te czachy mimo iż to kawał szkieletu a jednak jakis taki wesoły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 "Nie zawsze poważnie - zawsze skutecznie" kapitalny slogan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Piotrze, do tej pomarańczy i innych takich żywych kolorów będzie i tak potrzebne areo. Ręczne malowanie tymi farbami jest niewydajne i sprawia nieco kłopotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi