Skocz do zawartości

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Rekomendowane odpowiedzi

Ogłoszenie parafialne dla ludzi z mojej okolicy :)

Uwaga pstrągarze!!!

14 października zarybianie Skrwy Prawej pstrągiem potokowym. Zbiórka o godz. 8:00 w Sikorzu przy kościele. Kto zdrów i żyw proszony o pomoc w roznoszeniu materiału zarybieniowego.

Zapraszam :)

post-46021-0-84789500-1381425493_thumb.jpeg

• Like 2

Kolejny udany połów kolegi na Ronin 80

post-46021-0-34179500-1381479963_thumb.jpg post-46021-0-03422800-1381479961_thumb.jpg

Najważniejsze dla mnie są potwierdzenia na maile o połowach na Roniny. Z dumą mogę napisać, że poza jednym wyjątkiem każdy nabywca złowił ryby. Na okazy jeszcze przyjdzie czas, bo do 5,5 i 8cm rzadko skaczą duże szczupaki. 

Edytowane przez joker

Kolejny udany połów kolegi na Ronin 80

attachicon.gifszczupły.jpg attachicon.gifszczupły2.jpg

Najważniejsze dla mnie są potwierdzenia na maile o połowach na Roniny. Z dumą mogę napisać, że poza jednym wyjątkiem każdy nabywca złowił ryby. Na okazy jeszcze przyjdzie czas, bo do 5,5 i 8cm rzadko skaczą duże szczupaki. 

Na focie to ten wobek co mnie się podobał :wub: ,tyle że na poprzedniej focie był do góry brzuchem :o

Tak to ten. Użyłem na nim nowego materiału, który nie za bardzo na dłuższą metę. Lakier powoduje płynięcie powłoki z alu -_- Żeby było ciekawiej, to on jest z moich prywatnych, czyli praca - "niepełnosprawny". Wolniej tonie i nie ma lustra w opadzie. Nim trzeba nieco inaczej łowić i jak widać, Jackowi nie trzeba za dużo tłumaczyć. Wystarczy raz pokazać :) No jest mistrzem i tyle.

Edytowane przez joker

Testowe - III i V przed ostatnimi dodatkami, więc na finiszu prawie.

attachicon.gifIII i V.jpg

Drugi etap z tym wabiem za mną. Teraz kulminacyjny moment przede mną, albo wyjdzie dobrze, albo... 

attachicon.gifthymon 1etap.jpg attachicon.gifthymon 2 etap.jpg

....... albo zaje...dobrze heheh innej opcji nie bedzie taka fachura nie cofa sie w tyl :-)

Oho to pewnie o mnie chodzi.Dzieje się tak ponieważ łowię z ludżmi którzy chcą tylko trolowac.Robert,poprawię się!

A tu dla kolegi tibhar jeden radosny do kompletu. Skorzystałem z prezentu od pietro82 i nałożyłem ręcznie tą piękną pomarańcz. :)

attachicon.gifjoker_ronin_orange.jpg attachicon.giftablica1.jpg

Chłopie co Ty masz w głowie to ja już nie wiem :) zajefajne te czachy mimo iż to kawał szkieletu a jednak jakis taki wesoły :)

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...