Skocz do zawartości

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka płotek pod pstrąga. Bardziej kolorowe, powiedzmy takie słodkie landrynki z jasnym brzuchem i pomarańczowymi akcentami. Prawie można je podpisać. ;)

attachicon.gifminnow (2).jpg attachicon.gifminnow (1).jpg attachicon.gifminnow.jpg

To są jedynie słuszne twoje woblery. Sposób malowania nie pozostawia wątpliwości z pod czyjej ręki wyszły. Podobają mi się.

Kilka płotek pod pstrąga. Bardziej kolorowe, powiedzmy takie słodkie landrynki z jasnym brzuchem i pomarańczowymi akcentami. Prawie można je podpisać. ;)

attachicon.gifminnow (2).jpg attachicon.gifminnow (1).jpg attachicon.gifminnow.jpg

Nie można używać pewnych słów na tym forum więc napiszę tylko tyle.

Ładny :P

pstrążek marzec 2013

post-46021-0-25342000-1363819745_thumb.jpg

Dzisiejszy pomysł. Z pewnością inny.

post-46021-0-46995100-1391076904_thumb.jpg post-46021-0-43099200-1391076899_thumb.jpg post-46021-0-45843400-1391076894_thumb.jpg

Do tej pracy użyłem w znacznej części farb do malowania areografem, które dostałem od Rudi i Piotro82.

Całość przy pomocy pędzli.

Takie spostrzeżenia na szybko.

Woda jest niewystarczającym rozcieńczalnikiem tych farb do malowania pod pędzle. Szczególnie tych, które zawierają grubszy pigment. 

W miarę przyzwoity rezultat otrzymałem po zakupieniu wodorozcieńczalnego lakieru do drewna (nie do parkietu) Domalux. Niestety okazało się, że ma kolor rozcieńczonego mleka. Trudno, 1litr nie był taki drogi.

Czy takie lakiery występują jako clear, czy tylko takie mleczne? Ma ktoś jakąś wiedzę w tym temacie?

Edytowane przez joker
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...