Skocz do zawartości

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatni rzut testerów do serii C&R lub No kill. Nie wiem jeszcze na czym stanie, może na CR bo to też moje inicjały.

Przede wszystkim to będą wersje z jedną kotwicą. Kilka Fario już mam. Teraz dokładam Fury i jeden kombinowany, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jest też kawałek egzotyku do sprawdzenia. Plan bez zmian, pojawią się pod koniec sezonu na pstrągi.

post-46021-0-61472300-1394216200_thumb.jpg

Edytowane przez joker
  • Like 2

Miało być foto  jutro rano wklejone, jednak nie będzie na to czasu. Do Warszawy jadą tylko dwa, reszty już nie ma. Z Warszawy wraca ze mną jeden :)

Moje pierwsze stadko kleni. Ręczne malowanie. O szczegóły co i jak, nie pytajcie.

post-46021-0-93000200-1394220871_thumb.jpg

• Like 14

Moje pierwsze stadko kleni. Ręczne malowanie. O szczegóły co i jak, nie pytajcie.

attachicon.gifpierwsze stado kleni.jpg

Bo to stare klenie są tylko je skompresowałem ;)

Nie stare, nie stare, tylko oskrobane!

;)  :D  :D  :D

Edyt:

Świetne malowanie. Nie spytam :)

Edytowane przez woblery z Bielska

Miało być foto  jutro rano wklejone, jednak nie będzie na to czasu. Do Warszawy jadą tylko dwa, reszty już nie ma. Z Warszawy wraca ze mną jeden :)

attachicon.gifpierwsze stado kleni.jpg

Łuska to stempelki z czarnej farby na podkładzie perłowym? ;) Miałem ostatnio jeszcze bardziej porypany pomysł, ale trochę szkoda mi czasu na taką zabawę.

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...