joker Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Teraz malowania i za chwilę własny wątek otworzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Teraz malowania i za chwilę własny wątek otworzysz A wszystko dzięki Twojej pomocy i wyrozumiałosci mało takich ktorzy chca dzielic się swoim doswiadczeniem itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A wszystko dzięki Twojej pomocy i wyrozumiałosci mało takich ktorzy chca dzielic się swoim doswiadczeniem itd Jesteś we właściwym miejscu by zmienić to zdanie Na jerku jest ich moc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dobrze wiedzec ,ze jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Zebelitto, nie wierzę, że osób do pomocy jest mało. Częściej nie pytamy o to innych obawiając się odmowy z ich strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Reszta na żywo w Warszawie Przewidziany design na jerki, o ile opanuję technikę. Edytowane 3 Marca 2014 przez joker 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Błogosławieni cisi. Albowiem oni wiedzą o co chodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Dla większej czytelności - napisałem kij. W domyśle było - mucha. Pomijając podstawy osiągniesz chaos i przepiękną katastrofę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Marcin, twoja paczka czeka na spotkanie z tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ricci, wiem, że jesteś daleko, a twoje pstrążki w różnych tonacjach czekają na ciebie w domu. Wrzucę, żeby ci się tak czas nie dłużył muszkieterowie (4).jpg muszkieterowie (2).jpg muszkieterowie (3).jpg Wiesz jak zrobić dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Ostatni rzut testerów do serii C&R lub No kill. Nie wiem jeszcze na czym stanie, może na CR bo to też moje inicjały.Przede wszystkim to będą wersje z jedną kotwicą. Kilka Fario już mam. Teraz dokładam Fury i jeden kombinowany, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jest też kawałek egzotyku do sprawdzenia. Plan bez zmian, pojawią się pod koniec sezonu na pstrągi. Edytowane 7 Marca 2014 przez joker 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Miało być foto jutro rano wklejone, jednak nie będzie na to czasu. Do Warszawy jadą tylko dwa, reszty już nie ma. Z Warszawy wraca ze mną jeden Moje pierwsze stadko kleni. Ręczne malowanie. O szczegóły co i jak, nie pytajcie. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ach ten drucik w dupce Czemu ma to służyć? Pomoc przy malowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ach ten drucik w dupce Czemu ma to służyć? Pomoc przy malowaniu? Tak, to do odcieku lakieru. Inaczej będzie buła na końcu, a to mnie irytuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Bardzo fajny efekt łuski Siakiś inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Bardzo fajny efekt łuski Siakiś inny Bo to stare klenie są tylko je skompresowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 No Robert ale Ty wymiatasz stary Malowanie bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Jak ten jeden co zostaje w wawie jest wolny to chętnie bym go przytulił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Moje pierwsze stadko kleni. Ręczne malowanie. O szczegóły co i jak, nie pytajcie. pierwsze stado kleni.jpg Bo to stare klenie są tylko je skompresowałem Nie stare, nie stare, tylko oskrobane! Edyt:Świetne malowanie. Nie spytam Edytowane 7 Marca 2014 przez woblery z Bielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Łuska wyszła świetnie, utrzymana w konwencji Jokerowego impresjonizmu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Bardzo ładne,łuska super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Jak ten jeden co zostaje w wawie jest wolny to chętnie bym go przytulił Ten jeden już zagospodarowany był zanim go pomalowałem. sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 A jak Ty to malujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Miało być foto jutro rano wklejone, jednak nie będzie na to czasu. Do Warszawy jadą tylko dwa, reszty już nie ma. Z Warszawy wraca ze mną jeden Moje pierwsze stadko kleni. Ręczne malowanie. O szczegóły co i jak, nie pytajcie. pierwsze stado kleni.jpgŁuska to stempelki z czarnej farby na podkładzie perłowym? Miałem ostatnio jeszcze bardziej porypany pomysł, ale trochę szkoda mi czasu na taką zabawę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Musicie sobie jakoś sami wymyślić póki co, jak to malowane. Spójrzcie, że każdy ma indywidualny wzór 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi