joker Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Brakuje mi tańca kaczodziobego na ogonie. Jeszcze w tym roku nie było chętnego, wszystkie grzeczne jak baranki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 dzień dobry,Może zamiast czekać na spadek poziomu wody w wiśle to jezioro białe lub lucieńskie?Macie może jakiś silnik elektryczny, echo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Takie wypady to już na priv możemy ustalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Grubo się zaczyna robić. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Przeszlifowane czekają na ostatnie dodatki, podpisy, itp. Potem już tylko lakier i stery, które dzisiaj doszły od naszego kolegi @Konktenbit czarny ze złotym brzuchem, czerwonymi plamami i lila głową kark jednego z hariusów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Kilka inspiracji do kolorów lenok i harius do poprzedniego wpisu. Edytowane 27 Maja 2014 przez joker 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Przy okazji. Dziękuję wszystkim za setkę stron tego wątku. Bez was tak daleko by nie poszło 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jakby nie patrzeć to z takiej setki stron można byłoby dobrą książkę napisać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Robert, kopsniesz jeszcze ze dwa fario za tą setkę stron i jeżeli o mnie chodzi jesteśmy kwita 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 kilka inspiracji do kolorów lenok i hariuscoś przegapiłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 kilka inspiracji do kolorów lenok i hariuscoś przegapiłem ? Nie byłeś u mnie dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Im bliżej lata tym rzadziej takie woblery na stojaku do malowania. Fario 5cm płytko zanurzające się egzemplarze. Edytowane 28 Maja 2014 przez joker 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 fajne sety, ludzie wiedzą co dobre na ich tygryski - roniny 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Gratuluję 100-ki Full profeska Życzę dalszych sukcesów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 @spinnerman Oj dawno nie widziałem gdziekolwiek twojego wpisu. Mam nadzieję, że boleniowe robisz non stop i to z większym rozmachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Robię, robię; jak coś się lubi to nie ma siły... Na forum bywam, bo pożyteczne rzeczy tu się dzieją Taki mam rok, że jak by ktoś chciał odsprzedać trochę wolnego czasu to dobrze zapłacę twardą walutą Jak będzie więcej czasu to co nie co pokażę w swoim wątku bo fajnie pogadać z ludźmi znającymi temat Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Adam ,Ty bekniesz- jak nie zrobisz tych obiecanych szóstek bez sterowych .Robert, a gdzie dla mnie maluch-bez sterowy 6,5 cm -pływak na bolka ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Robert musisz mi zrobic na lato Fario 10cm plywajace plytko nurkujace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Krystianie jak dobrze pójdzie to może lada dzień coś będzie. Rafale, zmiłuj się. Na priv pogadamy. Póki co taka struktura na próbę, jak się podoba to mogę kłaść bez problemu. Malowanie jak areo, a jednak nadal ręcznie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Krystianie jak dobrze pójdzie to może lada dzień coś będzie. Rafale, zmiłuj się. Na priv pogadamy. Póki co taka struktura na próbę, jak się podoba to mogę kłaść bez problemu. Malowanie jak areo, a jednak nadal ręcznie łup.jpgWyśle Ci moje maszynki żebyś się wyrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Masz kopiarkę, to dawaj ją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Masz kopiarkę, to dawaj ją W pracy mam ksero moze byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jak ze skanerem to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jak ze skanerem to tak Jest i skaner Wyslij mi na pirva projekt Fario100 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 gratulacje z okazji 100 stronki pozazdrościć) takiego Ronina 8 lub 10 to ja bym poprosił, aha przepraszam kto ostatni w kolejce? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi