Parf Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Walking Dead Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Parf 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 TANATO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 denat bije wszystkie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berioza7 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jeżeli moge Tonded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik86 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ja mam parę propozycji :1. deadly hunter - zabójczy łowca2. bullet - pocisk (może bardziej pod boleniowego pasuje)3. dredd - a tak mi przyszło do głowy ( był taki film Sędzia Dreed) 4. killing bite - śmiertelne ukąszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Super! O to chodziło koledzy Co kilkanaście głów to nie jedna. Nie ukrywam, że chciałbym utrzymać anglojęzyczne brzmienie. Jedna rzecz jest dość zabawna. Moja niezamierzona sugestia - zdychająca ryba - poddała wam klucz, wokół którego padają propozycje. Mnie cieszą bardzo te, które tak bardzo nie odnoszą się do śmierci, lub traktują ją z przymrużeniem oka. Chociażby denat, zed lub trupus. Poszerzona lista z jedną propozycją od każdej osoby:1. denat - franc2. the dead terrorist - ezehiel3. robin - krystekwolf4. zed - nowwwak5. zombie - mifek 6. rummis - Marek R.7. trupus - Dienekes8. walking dead - Parf9. tanato - Tomy10. tonded - berioza711. dredd - albercik86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Drugi z testowych Simo120+ w kolorze Lenok Uznałem, że podanie długości tego modelu z plusem jest dobrą wskazówką, że cała przynęta jest dłuższa niż 12cm. Simo 120+ wraz z muchą lub gumą ma prawie 20cm. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Robert ,ta mucha dodawała mu animuszu pod wodą Udała Ci się praca w tych wobkach .Chociaż w innych też nie najgorsza Zrób dla Krystka takiego co dałeś mi pod mostem nim pośmigać . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Daj mu imię Goner 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 :D No, Robercie, jak już się tak upierasz przy obcym języku, to może Carcass? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Nie wiem czy mogę jeszcze zaproponować nazwę dla przynęty.Podać nazwę braną to wyróżnienie. Generalnie nazwałbym -Deeper Kyo (samurai poszukiwany żywy lub martwy) ale jest to postać z kreskówki, pewnie nazwa obarczona prawami autorskimi. Gakudo - mnich który umarł by żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dzień dobry.Jak kreskówka to kenshin.Będzie pasować do C&R. PozdawiamEzehiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Fario łowi , wczoraj miałem wyjatkowo udaną wyprawę , jak dla mnie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 No to może ja Robercie: crock - Zdechlakcorpse - Truposznecrophiliac -A tego to chyba tłumaczyć nie muszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Ja proponuje nazwę "Shifer" Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Kanon123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja proponuję Voodoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teoo Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja zaś proponuję "Lex" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Fario łowi , wczoraj miałem wyjatkowo udaną wyprawę , jak dla mnie b1.jpgbrąz1.jpg Matt, bardzo mnie to cieszy. Gratuacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja proponuję Voodoo Bardzo dobra nazwa, sam o niej myślałem...Paweł, a w zasadzie jego żona tak nazwała jego jigi. Niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Kończymy dodawanie. Teraz czas na zadumę lub wasze podpowiedzi. Żeby nie było, któraś z tych nazw zostanie oficjalną i przynęta z nomerem 05 powędruje do tej osoby. Ostateczna lista z jedną propozycją od każdej osoby:1. denat - franc2. the dead terrorist - ezehiel3. robin - krystekwolf4. zed - nowwwak5. zombie - mifek 6. ruumis - Marek R.7. trupus - Dienekes8. pagib - Parf9. tanato - Tomy10. tonded - berioza711. dredd - albercik8612. goner - Spinnerman13. kyo - Khatir ( obciąłem słowo demonooki ze względu na te prawa autorskie)14. crocked - Barenz15. shifer - Kanon12316. voodoo - TomaszeS17. lex - Teoo....................................................... Pierwsza seria limitowana poprzez numer własny i nick z jerkbaita również zamknięta. ostatni numer to 007 dla Maćka. Edytowane 5 Czerwca 2014 przez joker 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Nieśmiało spytam, do mnie powędruje 001, czy 002? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Wspomniałem, że wszystkie jedynki są u mnie, więc 02. Nigdy wcześniej nie robiłem dla was takiej akcji promującej nową przynętę, jednak mam sporo wersji 01 u siebie. Nowy kolor pomalowany pierwszy raz, który wchodzi na stałe zostaje u mnie z takim numerem. Więc oryginały są u mnie. Za 100 lat będą na aukcjach świata Edytowane 3 Czerwca 2014 przez joker 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Pytałem, bo np niektórzy producenci szlachetnych aut zostawiają sobie numer 0, 00 albo 000, a pierwszy, choć tak naprawdę drugi egzemplarz, leci do pierwszego klienta Kolejne - wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Pytałem, bo np niektórzy producenci szlachetnych aut zostawiają sobie numer 0, 00 albo 000, a pierwszy, choć tak naprawdę drugi egzemplarz, leci do pierwszego klienta Kolejne - wiadomo. Ja tam tylko woblery strugam, a nie samochody 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dzisiaj wyciosałem sobie dwa duże prototypy Cannibala i tego co czeka na nazwę. Pokarzę jutro to drewno czekające na impregnację przed pierwszymi testami. Robocze wersje po dodaniu (szacunkowo) ciężaru na kleje, lakiery i uzbrojenie będą ważyły:Cannibal 185 - 80gZdychający 185 - 90g Wersje jak poprzednicy, wolno tonący. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi