joker Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Ok Dla przypomnienie. Cannibale mają komorę powietrzną wraz ruchomą częścią balastu. Po co? 1. Przesówny balast stabilizuje jerka w locie2. wpływa na zmianę położenia jerka w trakcie krótkich szarpnięć. Cannibal po pociągnięciu podnosi się do góry3. grzechotka, tak przy okazji Edytowane 17 Czerwca 2014 przez joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ale Ty tego robisz piękne wykonanie, teraz tylko czekać na zdjęcia z rybkami w roli głównej To jest górka taka luźna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Znów słodzenie;)Nikt fotek nie daje prawie:pCzas to zmienićThx za Black clown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Nie dają fotek do publicznego wglądu i ja to szanuję. Mam parę fajnych zdjęć kropków i innych ryb, ale one są tylko dla mnie. Presja na krajowe łowiska robi swoje. Rezerwacja całości powyżej. Wieczorem kolejne info o pokazanych przynętach. Mój komplecik na 1 lipca z wąsami. Aktualnie robione wielkości Ronina. 5,5cm, 8cm, 11cm, 12,5cm. Nie ma tu siódemki, ponieważ nie mam na nią czasu zbytnio. W drodze też dziewięćdziesiątka piątka. Trzeba na nie poczekać chwilę. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ładne stadko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 córa słucha muzy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 koleżanki makreli 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) ... jeszcze o tych zdjęciach co ich tu nie ma. Powiem wam coś. Mam ogromną satysfakcję z wiedzy o wynikach innych. Owszem, Wy tego nie widzicie, więc brak wiary, że łowią, bo ładne to one są.Złamię część przyrzeczenia o niepokazywaniu zdjęcia i uszczknę wam kawałek foty. Ronin125 działa. Metr z okładem Edytowane 18 Czerwca 2014 przez joker 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 to krump chyba :lol: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Pierwszy denat już u swojego właściciela w życiu nie widziałem tak pięknego trupa i żeby mi jeszcze denat tyle radości sprawił 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Większy brat Denata 135. Tu pierwszy prototyp 185, który jest wersją pływającą, więc mam już zrobiony kolejny model nr2, który powinien być już prawidłowy. Edytowane 19 Czerwca 2014 przez joker 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Prezent od kolegi Roberta z kultowego sklepu w Łomży Dostałem też od niego woblera jednego z naszych forumowiczów, który struga w lipie, a nie ujawnia się tutaj. Bardzo ładnie zrobiony pstrągowy wobler kolegi Leszka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zacne malowanie tego prototypu Robercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jutro z rana moczenie Cannibala 18,5 cm. Drugie podejście. Mam tyle wiary, że postanowiłem już pomalować prototyp na tip top 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Istotnie, tip top - duża różnica na korzyść największego drania. Kiedy filmik z pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Tyle likeków w życiu nie dałem na raz...Dzień dobry...Pogoda się zmienia.. dziś nie będzie wycieczki do Płocka:cIdę polować... Połamania wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 starszy.jpg[/quote Wielki powròt!!! Karasek forever!!! :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Joker canibalos genialny. Masz genialny styl malowania. Brakuje mi tu tylko jeszcze realistycznej wersji szczupaka z żywicy pomalowanego w podobnym stylu... Pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Przyślesz mi swój korpus to ci pomaluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 cannibal185.jpg cannibal185 (1).jpg cannibal185 (2).jpgStar Trek Into Darkness 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Pierwsze pojechały na pocztę. Dwie paczki czekają na dołożenie innych modeli. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 O, rukwa, tak :lol: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi