spinnerman Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Pytanie raczej do tych którzy robią oczka na wkręty. Panowie jaki drut nabyć żeby był w miarę miękki i umożliwiał wykonanie równych wkrętów. Jeżeli macie linki do sprzedawców to bardzo bym prosił. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 najlepiej nierdzewka w odpowiedniej grubości w ostateczności albo z braku laku super robi sie ze spinaczy biurowych tych najcieńszych fajny miękki materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Chodzi mi o konkretne nazwy, symbole, sklepy etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ja robiłem do kilkunastu "woblerków" z drutu nierdzewnego i miedziowanego do spawarki gr 0.8 1.0 1.2 .Drut jest dość sztywny ale można go odpuścić przed skręceniem nad kuchenką gazową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ja polecam drut oporowy kanthal 0,8mm Idealny do woblerów , miękki nie sprężysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ja polecam drut oporowy kanthal 0,8mm Idealny do woblerów , miękki nie sprężysty No słyszałem, że jest fajny. Gdzie go kupujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Chodzi mi o konkretne nazwy, symbole, sklepy etc.308Lsi309LSi310316LSi316LTI wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Napisz do Kolegi Witka, w.d wobler, On ma zaje....y drut zarówno do oczek jak i stelaży, fajnie się formuje i nie spężynuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Napisz do Kolegi Witka, w.d wobler, On ma zaje....y drut zarówno do oczek jak i stelaży, fajnie się formuje i nie spężynujeDzięki @Piotro. Krótko, zwięźle i na temat pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi