łukasz gamoński Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Poszukuje kontaktu do Andrzeje Lipińskiego...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 tu próbowałeś ? http://wobler.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krystiano1981r Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witaj.Pan Andrzej Lipiński jest zarejestrowany u nas na forum i z tego co wiem bywa tutaj dość często np.był wczoraj... Napisz do Niego na priv a na pewno odpisze,sam tak robiłem i odpowiedź dostawałem zawsze... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PL_BLIzzARD_UK Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Dokladnie, Bardzo mila osoba i zawsze odpisuje. Z nikim innym na zadnym forum nie mialem takiego kontaktu jak z Panem A. LipinskiPozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
łukasz gamoński
Poszukuje kontaktu do Andrzeje Lipińskiego...pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi