Wędkamojehobby Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Mi się podoba taki misz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 O żesz w ... Super wykonanie- masz fach w ręku w tej dziedzinie. Czy w życiu zawodowym wykonujesz jakieś drobiazgowe i szczegółowe elementy? Bardzo estetyczne i dobrze zgrane kolorki:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) O żesz w ... Super wykonanie- masz fach w ręku w tej dziedzinie. Czy w życiu zawodowym wykonujesz jakieś drobiazgowe i szczegółowe elementy? Bardzo estetyczne i dobrze zgrane kolorki:) Pozdrawiam Dzięki. Staram się jak mogę, dopiero zacząłem zabawę z takimi rzeczami Póki co cieszę się ostatnim rokiem studiów (może to zasługa projektów ? ) Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) .. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 no to sprzedawce juz masz w kieszonce teraz dobre sztuki porobic i kolorowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jak ich nie przetestuje na rybach to do ludzi nie pójdą. Myślę teraz nad jakimiś okoniowymi kogutkami. Do tej pory okonie na koguty łowiłem jako przyłów przy sandaczach, ale teraz muszę sobie ukręcić coś stricte okoniowego. Macie jakieś sprawdzone kolorki kogutów na pasiaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Czarny z czerwonym akcentem i biały z lametą. Prowadzone w toni. 1,5 i 2 gramy - to mi się sprawdziło najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Czarny z czerwonym akcentem i biały z lametą. Prowadzone w toni. 1,5 i 2 gramy - to mi się sprawdziło najlepiej. Na jigu czy kotwiczce ? do kotwiczki ciężko mi będzie odlać tak małą główkę, przy jigu ten problem znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Kotwiczek przestałem do okoniowych używać, gdy mój największy okoń łyknął całkiem sporego koguta w całości do żołądka. Jak cały palec wkładałem mu do pyska, to dopiero dotykałem główki. Od tamtej pory wszystkie okoniowo/pstrągowe i większość sandaczowych na jigach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No to problem z głowy, następna seria będzie okoniowa na jigach. Tymczasem sandaczowe opanowują parapet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasz65 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Połyskliwy chenill np ice chenil i dodatek krystal flesha znacznie poprawia wygląd jak i łowność koguta. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierep Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Matti w Sobotę wpadne do Polski, to przygotuj mi tam parę koko, wypróbuję je za dwa tygodnie na holenderskich Zanderach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ok gościu, ukręce jakiś specjalny zestawik w barwach NL Napisz mi jeszcze jakie Ty tam gramatury potrzebujesz albo chociaż na ilu metrach będziesz stukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierep Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 powiem Ci tak od 1 m do 3 m, ale na takich jeziorkach to jest koło 4 max. Ja Ci przywiozę Holenderskie specjale za Zandery będe w sobotę rano, to będe dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) czasu więcej, więc powoli zaczynam testy kogutków Sumek z wczoraj + pare niezaciętych brań.Przedwczoraj o godzinie 23 miałem szczupaka 80+ na szybko prowadzonego koko... niestety bez byłem bez aparatu. Wczoraj się poprawiłem i wziałem Edytowane 23 Lipca 2013 przez sol321 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Mateusz,za dwa dni wracam do kraju,może ukręcisz mi kilka takich kuraków Zresztą zadzwonie jak będe w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 narazie nie mam dwóch potrzebnych rzeczy, żebym kręcił takie jak trzeba. Materiały + wiedza Już coś potestach wiem, ale jeszcze niewystarczająco dużo, muszę jeszcze troche czasu poświęcić na łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Parę nowych wzorów okazało się nadzwyczaj skutecznych. Chwile nad wodą i wietrzny sześćdziesiątak zameldował się na kiju. Kilka rzutów i kolejny, prawdopodobnie lepszy, ale spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 eksperymentalne jigi które sprawdziły się na pstrągach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Sandaczowe kolorki, które u mnie w ostatnim czasie biją na głowę wszystkie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nie sądziłem, że kogut w tym kolorze, prowadzony szybkim tempem może być skuteczny także przy łowieniu boleni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Właśnie Mateusz,kogut to taka dziwna przynęta że i na bezrybiu coś wywącha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Nowy wzory podczas testów. Sporo okoni 20-30 cm i kilka szczupaków do 70cm. Zdjęcie kogutów zrobione po testach, przepraszam że takie niewyczesane Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Zabawy z kolorkami ciąg dalszy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Świetne te pierzaki No i kuszą rybki Edytowane 5 Września 2013 przez prezes79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi