sol321 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Parę nowych dziwadeł na testy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ten zaprezentowany przy kiju bombowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 już go niestety nie ma... dobrze, że zdążył pokazać na co go stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Moje centrum dowodzenia ! Wczorajsze praca nad zamówieniem dla kolegi. Dzisiaj dokończę to powklejam fotki całości. P.S. Okonie dzisiaj fajnie pstykały na kokoty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Moje centrum dowodzenia ! Wczorajsze praca nad zamówieniem dla kolegi. Dzisiaj dokończę to powklejam fotki całości. Bardzo fajne te białasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Dzięki. Ponoć rybą też się podobają, ja jeszcze ich nie miałem okazji przetestować. Dalsza część zamówienia. Szkoda że nie mam lepszego sprzętu do robienia zdjęć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ta czwórka z lewej Mnie by złowiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Fajne, fajne rzeczy robisz Przypominają mi się stare czasy jak na pstrągale robiłem pierwsze koguty. Ależ to była jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ło kurde ,zapytam żony czy kupi mi na gwiazdkę takie pudełeczko ,z zawartością oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Przepraszam coś się dzieje z postami ,nie wiem co ,jakiś problem mam od rana. Edytowane 4 Października 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Krystek jak dla Ciebie to raczej te ze środkowego rządku Chociaż, ty bolka to i na trzonek od dziecinnej szczoteczki do zębów w kolorze różowym z naklejką Barbi złowisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 W pudełeczku brakuje jeszcze 4 fioletoseledynów. Miałem dzisiaj skończyć zamówienie, ale jak zwykle coś wypadło, a teraz nie chce mi się za to zabierać Fajnie że się podobają wkrótce, więcej kogutków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Krystek jak dla Ciebie to raczej te ze środkowego rządku Chociaż, ty bolka to i na trzonek od dziecinnej szczoteczki do zębów w kolorze różowym z naklejką Barbi złowisz Wariat jesteś Adam ,pozytywnie .Choć miałem kiedyś taką blaszkę ale to zamierzchłe czasy były .Może nie w tym designie i bez naklejki ale dupką zamiatała ,waliły w nią jak głupie ,bez znaczenia czy na rzece czy na jeziorze.Nie było takiego wyboru jak teraz.Wracając do rzeczy .........Mateusz dawaj te fioleto-seledyny ,bo te co w walizeczce są super.Te białe mogły by być na bolusia ...... ,tylko tam gdzie one teraz stoją,musiałbym mieć ze dwadzieścia takich walizek żeby połowić bo karcze i inne niespodzianki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Krystian powiem Ci tak, białe nie były testowane w wodzie gdzie występują bolenie w rozsądnych ilościach, ale inne kolorki już połowiły boleni niby jako przyłów, ale coś w tym jest. Znajomemu zrobiłem niedawno parę kogutów na sandacza i jak przez parę sezonów łowienia na gumy nie złowił bolenia, tak teraz ma już na koncie dwa 70+. Jak mi wyśle jakieś foto, to wrzucę do wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ładne te kogutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) Dorobiłem te 4 niedobitki i tak to wygląda. Znajomy się na razie po nie nie zgłasza, poczekam 2 dni a jak nie to pójdą pod młotek sezon w pełni, niech coś pierzaki połowią Edytowane 6 Października 2013 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Jeśli będziesz sprzedawał, proszę o priva , chętnie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Fajne pudełko. Sam robiłeś czy gdzieś kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Fajne pudełko. Sam robiłeś czy gdzieś kupiłeś? Pudełko zostało mi bodajże po nożach. Koguty się w nim fajnie prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 No to muszę kupić sobie noże, żeby mieć takie fajne pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 No to muszę kupić sobie noże, żeby mieć takie fajne pudełko Nie pozostaje Ci nic innego bo ja mojego nie oddam Takie tam w pudełku Zegg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dzisiaj dotarły do mnie kogutki.Oby były tak łowne jak są ładne.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ładnie się prezentują te koguciki + to pudełeczko - podoba "się mnie".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ciepłe wieczory sprzyjają sumką, niby to już październik a fajnie gryzą na koko. W zasadzie to taka nagroda pocieszenia. Przed nim i po nim spadły mi piękne kobyły. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (...)W zasadzie to taka nagroda pocieszenia. Przed nim i po nim spadły mi piękne kobyły. (...) Faktycznie, tylko nagroda pocieszenia. Brzydki jakiś. Oczy małe, wąsy długie - brr. Gratulacje.Szczerze zazdroszczę bogatego w sumy łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi