Skocz do zawartości

Pióraki made by sol

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Krystek jak dla Ciebie to raczej te ze środkowego rządku :D Chociaż, ty bolka to i na trzonek od dziecinnej szczoteczki do zębów w kolorze różowym z naklejką Barbi złowisz ;)

Wariat jesteś ;) :P :D :lol: Adam ,pozytywnie :D .Choć miałem kiedyś taką blaszkę :wub:  ale to zamierzchłe czasy były .Może nie w tym designie i bez naklejki ale dupką zamiatała B) ,waliły w nią jak głupie ,bez znaczenia czy na rzece czy na jeziorze.Nie było takiego wyboru jak teraz.

Wracając do rzeczy .........Mateusz dawaj te fioleto-seledyny ,bo te co w walizeczce są super.Te białe mogły by być na bolusia ...... :) ,tylko tam gdzie one teraz stoją,musiałbym mieć ze dwadzieścia takich walizek żeby połowić bo karcze i inne niespodzianki .

Krystian powiem Ci tak, białe nie były testowane w wodzie gdzie występują bolenie w rozsądnych ilościach, ale inne kolorki już połowiły boleni :) niby jako przyłów, ale coś w tym jest. Znajomemu zrobiłem niedawno parę kogutów na sandacza i jak przez parę sezonów łowienia na gumy nie złowił bolenia, tak teraz ma już na koncie dwa  70+.  Jak mi wyśle jakieś foto, to wrzucę do wątku. 

(...)

W zasadzie to taka nagroda pocieszenia. Przed nim i po nim spadły mi piękne kobyły. 

(...)

Faktycznie, tylko nagroda pocieszenia. Brzydki jakiś. Oczy małe, wąsy długie - brr.

:)

Gratulacje.

Szczerze zazdroszczę bogatego w sumy łowiska.