Skocz do zawartości

Zakonczenie sezonu lososiowo-trociowego

lukomat

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkie na muche - na czarną tubę, Allys shrimp i na Cascade.

Dzisiaj na Moy psim swędem trafiliśmy na jeden z najsłynniejszych beatów - Cathedral beat, normalnie bookowanie jeste tam sezon wcześniej (ponad rok :huh: ) nam udało sie z marszu, pół dnia za ..... 15e <_< Jeden z kolegów złapał łosia, choć małego, ja miałem branie i nie oddałem mu sznura, więc na braniu się skończyło :angry:

Widze, że aby dobrze i regularnie połowić osośki trza jechać poza granice naszego kraju.

Nie, no chyba nie jest az tak zle, moze @Jachu cos sie w tym temacie wypowie, jak sie odnajdzie, bo chyba ostatnio zaginal w akcji.

Witam wszystkich serdecznie! To mój pierwszy post na forum ;)

Kilka wrześniowych dni spędziłem nad Redą licząc na spotkanie z letnią trocią. W ostatni dzień sezonu rzeka postanowiła mnie obdarować! Samiec troci o długości 84cm! :mellow:

@jersey-Wojtku, Tobie należą się szczególne podziękowania, za podebranie ryby i dobre towarzystwo B)

Pozdrawiam

post-965-1348913610,0671_thumb.jpg

post-965-1348913610,1617_thumb.jpg

Ja sezon kończyłem na Redzie w weekend 22/23 września ,22 miałem 2 ryby jedna spadła drugą udało się wycholować była to nieduża srebrna troć 61 cm. 23.IX jedno branie zakończone sukcesem nawet podwóknym bo łowie pirwszego w życiu steel head-a 62cm

post-972-1348913616,5053_thumb.jpg

post-972-1348913616,5749_thumb.jpg

Pozwole sobie wstawic nie swoja fotke, ale autor wyrazil na to zgode. Tak sie sklada, ze kolega z pracy jest z Alaski. Kiedys go tam odwiedze, jak bede duzy i bogaty :lol:

67lbs losiek z trolla (niestety juz nie plywa)...

Pozdrawiam

post-128-1348913621,8_thumb.jpg

post-128-1348913621,8652_thumb.jpg