Pasta Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Podbierak genialny! A jak z jego wytrzymałością? Szkoda żeby się złamał z rzucającą się rybą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Podbierak genialny! A jak z jego wytrzymałością? Szkoda żeby się złamał z rzucającą się rybą... Wytrzyma nawet ciężar dużej, rzucającej się ryby. Jego końce są głęboko włożone w rękojeść. Już na "sucho" się trzymał a jeszcze klej epoxy zrobił swoje. Myślę, że spokojnie trochę mi posłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Super :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Super pomysł efekt niesamowity, gratuluję pomysłu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 napisz coś więcej kolego o siatce - wygląda na "kupną". A jak masz namiary na plastikowe siatki (silikonowe) to koniecznie daj znać gdzie ich szukać bo szukam i szukam i nic. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 napisz coś więcej kolego o siatce - wygląda na "kupną". A jak masz namiary na plastikowe siatki (silikonowe) to koniecznie daj znać gdzie ich szukać bo szukam i szukam i nic. Pozdr Stoner, raczej będę szył siatkę z materiałów które mam. Mam kilka rodzai, po starych podbierakach ( siatki się ostały a aluminiowe rączki i złącza się posypały)Przecież napisał kilka postów wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Fajny pomysł na taki podbierak. Całość super mi się podoba! Edytowane 24 Lutego 2014 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 WitamŁukasz przejrzałem wszystko. Dwa pomysły są rewelacyjne: kijanka. Doskonała przynęta! Drugi: podbierak. Pomysł niespotykany, niepowtarzalny. Kolejna rewelka ! Tak trzymaj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 napisz coś więcej kolego o siatce - wygląda na "kupną". A jak masz namiary na plastikowe siatki (silikonowe) to koniecznie daj znać gdzie ich szukać bo szukam i szukam i nic. PozdrProszęwww.snowbee.co.uk/fly-fishing/nets/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Po miesiącu zmagań z "niebieskimi" woblerkami i jaśkami, zostały tylko dwa. Trzeba było dorobić małą bandę, bo ryby fajnie w nich zasmakowały. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Fajne woby i rybki na nie złowione. Drobna rada,, czekaj aż wyschnie Ci biała farba w oczkach, wtedy to czarne oczko ladnie się rozleje i będzie takie jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) no fajne, fajne te maluszki, a co do koloru niebieskiego to powiem Ci Łukasz, że na moich wodach z reguły nie jest to kolor "lubiany" ale mam taką jedną badziurkę, w której Jaśki za cholerę nie chcą brać na inne oprócz niebieskich w przeróżnych odcieniach - widać woda koneserów a kijaneczki kiedy będziesz testował? bardzo ciekawi mnie czy będą skuteczne; wrzuć info jak będziesz już po próbachpozdrawiam Edytowane 13 Marca 2014 przez MANTHEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Dziś miałem trochę czasu. Usiadłem i skończyłem mój podbierak. Następny pomaluję jaśniejszą bejcą i będzie to kombinacja kory topoli i jasnego drewna (rękojeść). Mam nadzieję, że następne foty już będą nad wodą i z rybką Gdzie mogę taką siateczkę kupić ? Świetne Edytowane 13 Marca 2014 przez tomala89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Dzięki Panowie. Tomasxt, oczka w woblerkach maluję tak specjalnie. Nie chcę aby ciemna "źrenica" była okrągła.Mantheo, kijanki muszę jeszcze dograć. Teraz będę robił serię mniejszych kijanek z drobną ale wyczuwalną pracą.U mnie niebieskie są bardzo skuteczne. Dzisiaj na wolno płynącej wodzie, lekko tonący "przerzucał" prosiaczki Tomala89 - ta siatka jest akurat ze starego podbieraka. Ale spokojnie można użyć siatki z dratwy po jakichś sieciach itd. Nie wiem jednak gdzie takie dostać. Edytowane 13 Marca 2014 przez iwedkuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Łukasz te glupie ryby dalej tylko wieczorami żrą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Rafał, dzisiaj akurat odwrotnie, chyba się pogoda załamie. W dzień i po południu tłukły, o zmroku cisza nastała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Głupie masz te ryby - nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Produkcja ruszyła Jazie w tym roku spokoju nie mają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Kijanki w wersji DR, plus minus 3 cm. Czekam tylko na poliwęglan i można klenie i jazie nęcić. Odnośnie zainteresowanych, wszystkie woblery będą dostępne. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 masakryczne są te kijany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Jedna dla mnie do gabloty muszę mieć ten wobler.Rewelacyjnie to wygląda.Oczywiście przed miejscem w gablocie musi złowić rybę ale o to kwestia jednego rzutu w miejsce gdzie są Klenie czy Jazie. Edytowane 18 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Dzięki Panowie. Tommy, masz zaklepaną Tak sobie wyobrażam, jak wyglądała by taka kijanka z Twoimi zdolnościami malarskimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Dzięki Panowie. Tommy, masz zaklepaną Tak sobie wyobrażam, jak wyglądała by taka kijanka z Twoimi zdolnościami malarskimi Niekoniecznie lepiej.Tu jest to zrobione perfekcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Te kijanki są mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 WitamJaka waga kijanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi