Witam wszystkich,jestem tu nowy ,wybaczcie proszę ewentualne wpadki.Kupiłem sobie to cacko w Stanach(nie wiele taniej-ok.300zł)(Elite)Do tej pory używałem X-85,teraz zachciało mi się nowości i mam....kłopot.Chodzi o ustawienie-w trybie nauki pokazuje obraz jak ze zwykłego echa a nie DSI.Gałązki i tym podobne szczegóły mogę sobie domalować.Chyba chodzi o przełączenie trybów ale nie ma tego w instrukcji,a z elektroniką to ja nie bardzo Może bardziej doświadczeni koledzy pomogą??Z góry dziękuję za podpowiedzi(użytkowania tego cacka i ustawień-abym mógł się cieszyć zakupem)pozdrawiam
Pytanie
Jerz
Witam wszystkich,jestem tu nowy ,wybaczcie proszę ewentualne wpadki.Kupiłem sobie to cacko w Stanach(nie wiele taniej-ok.300zł)(Elite)Do tej pory używałem X-85,teraz zachciało mi się nowości i mam....kłopot.Chodzi o ustawienie-w trybie nauki pokazuje obraz jak ze zwykłego echa a nie DSI.Gałązki i tym podobne szczegóły mogę sobie domalować.Chyba chodzi o przełączenie trybów ale nie ma tego w instrukcji,a z elektroniką to ja nie bardzo
Może bardziej doświadczeni koledzy pomogą??Z góry dziękuję za podpowiedzi(użytkowania tego cacka i ustawień-abym mógł się cieszyć zakupem)pozdrawiam
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi