grunwald1980 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Kleniojaziowe życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Pawle i Marcinie , wszelkiej pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Niech się kręci !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Tomaszu Drogi, z powodu wkroczenia przez Ciebie w jakże piękną czterdziestkę, przyjmij życzenia wszelkiej pomyślności 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Ode mnie również, Tomku! Wszelkiej Pomyślności i Zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Stóweczka Tomku [emoji4] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Tomek naj naj i czego tam sobie życzysz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Sorki za "oftopa", ale jak patrzę na awatara Pawełka ... to bardzo zmienił liczko swe ładny chłopina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Kuba, Stóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Tomku sucksie Zdróweczka,Pomyślności i Wszelakiego Dobrobytu i Słodyczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Wszystkiego Najlepszego drogi Jubilacie. Wszelkiej pomyślności , dużo zdrówka , no i dużej szafy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Robert kustoszu nasz naczelny zdrowia ,czasu na szukanie okazów do szafy i tych żyjących w wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Robert, DOBRY CZŁOWIEKU....Zdrówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Robuś Sto Lat w zdrowiu i szczęściu oraz wszelkiej pomyślności[emoji4]Półtorej metrowego szczupaka,metrowego sandacza i półmetrowego okonia [emoji106][emoji123] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) K-Pon - Krzysztof BOB1 - Robercie Zdrówka Panowie.Przy okazji Zdrowych Spokojnych Radosnych Rodzinnych Świat Bożego Narodzenia. Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Karol Krause 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 "Mały żółty domek w mej pamięci tkwi,mały żółty domek mi się śni ..... " Spełnienia marzeń Kustoszu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia ŻYCZĘ !!!! P.S. ... ajjjj, zapomniałem o TRZECIEJ !!!! szafie. Żeby jak najszybciej eksponat staną w domu !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Robert,urodzinowo NAJLEPSZEGO !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 K-Pon - Krzysztof BOB1 - Robercie Zdrówka Panowie.Przy okazji Zdrowych Spokojnych Radosnych Rodzinnych Świat Bożego Narodzenia.Dziękuję za pamięć Pozostałym solenizantom 100 lat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Wszystkiego naj... Robercie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Dziękuję za życzenia wszystkim, którym w ogóle chce się w tak specjalnym dniu zwracać uwagę na cokolwiek innego.Wszystkim jubilatom z pod znaku 24.12 życzę wszelkiej, Świątecznej pomyślności Edytowane 24 Grudnia 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Robert jeszcze się zmieściłem w czasie Zdrowia,Szczęścia,Władzy,Kasy i Radości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Bo tak Pawełku...ostatni będą pierwszymi Dziękuję Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Najlepszego Robercie, spóźniłem się kilka minut, mam nadzieję, że mi wybaczysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Nie żartuj ... dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi