Skocz do zawartości

Urodziny - Złóż życzenia

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie wszystkim dziękuję za dobre słowo i życzenia.  :rolleyes:

Obiecuję dalej włóczyć się po świecie z wędą w garści i czasem coś opowiedzieć przyjaciołom. W swoim małym grajdołku nadal będę starał się coś zdziałać i pomóc tym, którzy chcą dbać o resztki ryb i wodę, w której łowimy. Tako rzecze Zaratustra  :lol:

Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia, wszystkie są trafione :)  I za pamieć, chociaż w ostatnich dniach trochę rzadziej mogę wpadać na forum.

Dagon jakie dwadzieścia jeden, dobrodzieju - chciałbym. Sławek ma racje taki wiek ni to stary ni to młody, jak to dziś powiedziałem w rozmowie z jednym z kumpli - z ostrożnym optymizmem można powiedzieć że doczłapałem się do półmetka ;)

jeszcze raz dziękuję,.

pozdrawiam

Paweł,

Ja ci życzę większych gumiakow abys sie mi nad Bugiem w mule nie zapadal, dużych rybof i czasu pozwalającego na ich tropienie. I tez co byś tak czasem mniej gadal, wiem zboczenie zawodowe i będzie najciężej. A w ramach prezentu jak reflektujesz mogę ci ukręcić trochę micro-jigow na jazgarze, bedą pasowały do tej wedki co kiedyś miałeś, jakiejś japońskiej :) rozmiar do wyboru, 20, 18, 16 i nawet 12 ale to już bardziej do trola co by jej nie przeciazylo :)

Pozdrawiam,

Bujo

P.S. Wracam nad Bug to będzie okazja coś tam połowic jeno muszę jakiś większy sprzęt pływający załatwić bo ostatnio coś nam nieszlo wraz z Pablomem:)

P.S. 2. Przy tej ilości postów powinieneś już mieć status SUM na forum jak ojciec tego kolesia co był fanatykiem wedkarstwa :)

• Like 1