Novis Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Rafał, Niech darzy Zdrowiem i rybami. Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) Dziękuję za życzenia Edytowane 7 Stycznia 2022 przez mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Rafale , ziomku kupę lat Ciebie nie widziałem więc dziś wszystkiego najlepszego Nie widzę przeszkód by to zmienić Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Najlepszego Rafale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 To i ja.. kaowiec Bądź zdrów, bywaj tu częściej i śmielej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Najlepszego Rafale Dziękuję Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Z ogromną przyjemnością jako pierwszy mam przyjemność złożyć życzenia urodzinowe Bartkowi.Bartku, zdrowia dla Ciebie, szczęścia do ryb, siły na realizację marzeń i planów, cierpliwości dla nas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Z ogromną przyjemnością jako pierwszy mam przyjemność złożyć życzenia urodzinowe Bartkowi.Bartku, zdrowia dla Ciebie, szczęścia do ryb, siły na realizację marzeń i planów, cierpliwości dla nas Dołączam się oczywiście do życzeń. Robert Ty tyle czekałeś żeby być pierwszy czy kłopoty ze snem?Z ciekawości tylko pytam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Ot tak, zasiedziałem się A Ty co? na nocnej zmianie siedzisz? Edytowane 8 Stycznia 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Ot tak, zasiedziałem się A Ty co? na nocnej zmianie siedzisz? No co Ty. Ja kurczę jakoś usnąć nie mogę. W moim wieku to już podobno normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 W Twoim wieku, to o tej porze, życie się rozkręcało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Bartku , imienniku rówieśniku - wszystkiego najlepszego ! Zdrowia w tych trudnych czasach i spełnienia marzeń życzę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Bartuś, Najserdeczniejsze i Najzdrowsze Życzenia od Twego Przyjaciela Novisa ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Wszystkiego najlepszego Bartek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Dziękuję bardzo za wszystkie miłe słowa. Z te, które przeczytałem tutaj, za sms-y, prywatne wiadomości i życzenia przekazane dzięki komunikatorom.Fajnie czytać tyle serdeczności pod własnym adresem, dzięki Koledzy i Przyjaciele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 BARTEK wszystkiego naj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Krzyś@Gemba, Co by Zdrowiem i rybciami darzyło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Tomku O. wspaniałe urodziny. 100 lat? no nie.... duuuuuużo więcej!!! Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Pawle (Friko) o wieku nieidentyfikowalnym czyli młodzieńczym. Stówka w zdrowiu i nieustannej pomyślności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Wszystkiego najlepszego Pawle ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Dołączam się do Życzeń, Młodzieńcze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nigdy nie nadążam za datami - tu w porę Supermoderatorze - pomyślności wszelakiej, wigoru i zdrowia.. no i forum niesztampowego.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Koledzy, bardzo dziękuję za życzenia i za kolejny wspólny rok na jerkabaicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Paweł zdrówka , zdrówka i jeszcze raz pieniędzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi