bartsiedlce Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Robert, wszystkiego najlepszego, obyś znajdował jak najwięcej czasu na rybki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Ja nieustannie oczekuję aby to one (rybki) znajdowały dla mnie czas , kiedy ja mam go dla nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Janek Wszystkiego Najlepszego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Janek,co prawda się nie znamy, co mi zupełnie nie przeszkadza, aby złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia : Rób co robisz, żyj zdrowo, spełniaj swoje plany, i pisz o tym na forum. Wszystkiego Wymarzonego,Janku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Dziękuję bardzo, staram się jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Andrzeju, wszelkiej pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Wszystkim pierwszym, tegorocznym jubilatom, składam najserdeczniejsze życzenia Wszelkiej Pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Robert, przepraszam, spóźnione, ale szczere - wszystkiego najdłuższego!!! PSPozostałym jubilatom, oczywiście również... Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANIE JÓZEFIE DUŻO ZDROWIA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Się spóźniłem ostatnio z życzeniami dla Janka i Roberta ( pozdrawiam ) to dzisiaj czujnie życzę najlepszego i zdrówka dla pana Józefa . Niechaj młynki się kręcą bezszelestnie ręką pańską dopieszczone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Panie Józefie,urodzinowo najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Wszystkiego najlepszego, zdrówka - sto lat Panie Józefie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Rafale, Wszelkiej pomyślności i tylko pozytywnych zawirowań życiowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Rafale, Wszelkiej pomyślności i tylko pozytywnych zawirowań życiowych Dzięki BOB1 :-) Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Rafał, Zdrówka i trochę więcej czasu nad wodą. ( Wiem, latorośl go pochłania). Trochę Nam Ciebie brakuje. Ale, co się odwlecze...... Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Rafał, Zdrówka i trochę więcej czasu nad wodą. ( Wiem, latorośl go pochłania). Trochę Nam Ciebie brakuje. Ale, co się odwlecze...... Najlepszego!Nooooo. . Nie zupełnie... Junior owszem się pojawił i poświęcam mu mnóstwo czasu, jednak brak mojej aktywności tutaj i odłączenie się od ekipy tworzącej to świadome i zamierzone działanie. Poprostu droga moja i jerka nie jest już wspólna... Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Ps. Dzięki za życzenia Edytowane 7 Stycznia 2018 przez mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Rafał najlepszego, może przydało by się spotkać wreszcie na ???? . Zapraszam do mnie na nową starą wodę. Edytowane 7 Stycznia 2018 przez welpa1809 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 I ja ziomalowi Rafałowi też wszystkiego najlepszego życzę . A junior niech się dobrze chowa i zdrowo rośnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (...)brak mojej aktywności tutaj i odłączenie się od ekipy tworzącej to świadome i zamierzone działanie. Poprostu droga moja i jerka nie jest już wspólna...(...) Rafale, pomimo tego, ze obrałeś inne ścieżki, odcisnąłeś na jerku swój niezatarty ślad. Moderatorem się bywa, pasjonatem - pozostaje Obyś znajdywał jak najwięcej czasu na spełnianie swych pasji! Stu lat nad wodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dzięki raz jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Bartuś, Zdrowia i słodyczy Novis Ci życzy. Wszystkiego Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 I ode mnie Bartek, zdróweczka od Tomeczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Bartek, oby Ci się ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Bart wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Najlepszego Bartku. Stówka ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi